RSS

România e o tara corupta? Franta…

România e o tara coru…

Increderea in Facebook incepe sa…

Increderea in Faceboo…

Cum s-a rezolvat incidentul de l…

Cum s-a rezolvat inci…

Rauri de lacrimi de crocodil au …

Rauri de lacrimi de c…

Fostul şef SPP: "Cel mai grav mi…

Fostul şef SPP: "Cel …

Lui Iohannis si Dragnea li se se…

Lui Iohannis si Dragn…

CCR a constatat ca legea infiint…

CCR a constatat ca le…

Un român din Transilvania a bine…

Un român din Transilv…

Gelu Vișan: "Este pentru prima d…

Gelu Vișan: "Este pen…

Generalul Dumitru Iliescu: "Daca…

Generalul Dumitru Ili…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mecanismele jafului

Tragedia este acum, azi, a porului român, deoarece o serie de corporaţii multinaţionale, alungate din alte ţări, din fostele lor colonii, au găsit teren propice penru jefuirea nemiloasă a cetăţenilor României, aceasta cu acordul şi în cârdăşie cu unii politicieni români corupţi şi trădători ai interesului naţional, politicieni care au ÎNSTRĂINAT DISTRIBUŢIA UTILITĂŢILOR PUBLICE.

Exemplu de distribuţii de utilităţi publice date pe mâna străinilor sunt; gazele naturale date francezilor de la GDF SUEZ companie franceză izgonită de egipteni după naţionalizarea Companiei Canalului SUEZ, energia electrică dată italienilor de la ENEL, apa din Bucureşti dată francezilor de la APA NOVA, telefoanele din România, dată grecilor apoi germanilor de la TELEKOM ROMÂNIA COMMUNICTION S.A. iar lista continuă cu alte distribuţii de utilităţi publice înstrăinate.

Mecanismele jafului

Mi se pare o intenţie criminală în aceste zile, strădania unora (ca de exemplu preşedintele A.N.R.E – Agenţia Naţională de Reglementare în Energie – Nicolaie Havrileţ) de a mări preţurile de livrare a gazelor către populaţie, gaze din producţia internă, deci gaze româneşti care au costuri de producţie mici, pentru simplul motiv al alinierii, la preţul gazelor stabilite prin bursa de gaze din Toronto-Canada.

Cunoaşte individul Nicolaie Havrileţ, faptul că aceşti străini distribuitori de utilităţi publice în România relizeză profituri uriaşe de pe urma diferenţei între tarifelor de livrare către populaţie şi costul real al utilităţilor publice româneşti, utilităţi produse în România ?.

Se cunoaşte faptul că; personalul din A.N.R.E. -Agenţia Naţională de Reglementare în Energie , precum şi personalul de la alte agenţii naţionale, precum A.S.F. – Autoritatea de Supraveghere Financiară, este remunerat din sumele primite de la cei ce urmează ai „reglementa” ADICĂ A-I CONTROLA.

libris.ro

Întreb A.N.I. – Agenţia Naţională de Integritate, pe Horia Georgescu având funcția de preşedinte al Agenției Naționale de Integritate, dacă nu există incompatibilitate între; plata drepturilor băneşti cuvenite personalului agenţiilor menţionate din sumele primite de la cei ce urmează a fi „reglementaţi” ADICĂ A FI CONTROLAŢI şi modul cum aceste agenţii naţionale, apără interesele publicului care plăteşte utilităţile publice sau recurge la asigurarea bunurilor prin societăţile financiare de asigurări.

Este evident faptul că cei ce controlează, respectiv reglementază activitatea entităţilor, agenţilor economici, etc, care rulează banul public din distribuţia de utilităţi publice sau din asigurări obligatorii, nu trebuie să fie plătiţi de către ce ce trebuie controlaţi.

La noi în România totul este posibil datorită cancanelor între politicieni, când zarva şi certurile, crează condiţii ideale pentru a nu se observa jefuirea cetăţenilor, de către corporaţiile stăine.

Ciobotaru Dinu

TOTUL DESPRE ROMÂNII DIN CADRILATER

TOTUL DESPRE ROMÂNII DIN CADRILATER

Sursa: [1] ioncoja.ro


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
S-a legat CU LANȚURI în fața Ambasadei României. Gestul DISPERAT al unui moldovean, sursa foto: politik.md
S-a legat CU LANTURI in fata Ambasadei Romaniei. Gestul DISPERAT al unui moldovean

Un protest mai puțin obisnuit a avut loc ieri in...

ROMANII UITATI DIN BULGARIA
ROMANII UITATI DIN BULGARIA

Daca in Ucraina sau Serbia comunitatile de romani sunt recunoscute...

Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!
Noi, românii „Nu suntem Charlie!”

Este inuman şi regretabil, chiar de-ar fi murit un singur...

Închide