Bogdan Diaconu : “PSD vrea sa ma reduca la tacere pe tema romanilor din afara tarii”

PSD a cerut inlocuirea mea din Comisia pentru comunitatile de romani din afara țarii pentru a ma reduce la tacere pe aceasta tema care deranjeaza foarte tare Guvernul condus de Victor Ponta. Am fost anuntat de aceasta mutare tipica a PSD-ului de a ascunde mizeria sub pres a doua zi dupa ce am susținut la Camera Deputatilor o conferința de presa in care ceream Ministerului de Externe sa repare raul facut de documentarul anti-romanesc din Marea Britanie și dupa o serie de demersuri oficiale pentru oprirea campaniei denigratoare la adresa romanilor din strainatate.

Bogdan Diaconu : “PSD vrea sa ma reduca la tacere pe tema romanilor din afara tarii”

PSD crede ca daca nu voi mai fi in aceasta comisie nu voi mai avea instrumentele și informațiile necesare pentru a lua atitudine cu privire la felul in care autoritațile romane iși bat joc de romanii din afara granițelor. Se inșeala. Partidul Romania Unita are deja o rețea extinsa de filiale in afara țarii și primesc in fiecare zi foarte multe date despre felul in care romanii sunt tratați cu dispreț de catre cei care sunt platiți sa-i reprezinte.

PSD nu a reușit sa ma reduca la tacere nici in privința felului in care acționeaza complice cu UDMR in atacarea intereselor naționale ale Romaniei, nu va reuși nici de aceasta data. Determinarea mea va fi cu atat mai mare de acum inainte dupa ce am vazut ca PSD a ramas la aceleași practici invechite: de a incerca sa inchida gura celor care ii atrag atenția ca gestioneaza dezastruos interesele romanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Daca PSD iși dorea atat de mult locul din Comisia pentru comunitațile de romani din afara granițelor țarii putea sa și-l revendice inca de acum 6 luni, cand am demisionat din PSD tocmai datorita politicii sale anti-romanești.

Faptul ca aceasta solicitare a fost facuta doar acum, dupa o serie de acțiuni ale mele de trezire din letargie a autoritaților romane cu privire la imaginea romanilor aflați in afara granițelor, este dovada faptului ca PSD vrea sa puna obrocul pe felul in care ii ignora pe romanii din strainatate.

Ii urez succes inlocuitorului meu de la Comisie, domnul Valentin Boboc, un reprezentant de seama al PSD Teleorman (așadar al lui Liviu Dragnea), a carui experiența in administrația locala din Alexandria și in instalațiile orașului il recomanda puternic pentru a proteja PSD sa ignore in continuare cele cateva milioane de romani aflați in afara granițelor țarii. Somn ușor, PSD, pana la urmatoarele alegeri!

Sursa: [1] Bogdan Diaconu

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros?

vin mart. 6 , 2015
Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi? SRI si SIE, daca iubeau cu adevarat aceasta tara, puneau piciorul in prag: “Oamenii lui Soros nu au ce sa caute in fruntea serviciilor secrete romanesti!”. Ca de obicei au acceptat pozitia de supusi umili: “Sa […]
SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro