libris.ro

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros?

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros?

Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi? SRI si SIE, daca iubeau cu adevarat aceasta tara, puneau piciorul in prag: “Oamenii lui Soros nu au ce sa caute in fruntea serviciilor secrete romanesti!”. Ca de obicei au acceptat pozitia de supusi umili: “Sa vina oamenii lui Soros ca nu ne deranjeaza cu nimic!”.

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros?

Am suferit in comunism, am suferit dupa comunism, acum ce Dumnezeu mai urmeaza? Sa ne extermine cu totul? Pur si simplu fata de pamantul acesta romanesc exista un dezinteres total, Fereasca Dumnezeu daca ar misca cineva un deget pentru tara aceasta, toti se uita ca vitele si asteapta…ce asteptati?

Cloaca infecta de mafioti din Parlamentul Romaniei de ani de zile are grija sa le explice tuturor cum sta treaba cu parcursul european fara sa vada ca Uniunea Europeana mai are putin si crapa in doua! Teorii, idei, o luam in stanga, ba ne ducem in dreapta, hai ca e mai bine la centru, dar niciodata Romania nu este pusa pe primul plan: “Ce ne transmit stapanii de la Washington si Bruxelles?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Imi cer scuze, idiotul de mine nu stia ca suntem Norvegia, Spania sau Portugalia si ne aflam intr-un colt aparat de ape si-n felul acesta ne permitem sa dezvoltam teorii utopice/distopice functie de starea de spirit! Am uitat ca PIB-ul este urias si trebuie sa ne inaltam spiritul catre puritatea Imago-ului Dei, suntem prea fericiti, existential vorbit, si am reusit sa depasim materialul ca forma de perceptie! Rar vezi o asa mare doza de cretinitate din partea unora pusi sa conduca destinele unui popor!

Comportament de Cro-Magnon: ne bucuram la sutienul lu’ Udrea si ” iote Videanu, ‘ar al dracu’ el ce viloi avea si noi ne inghesuim in tramvai!”. Am reusit sa adaptam si conceptul de justitie specificului national de nesimtire, manea asortata cu burta mare si degetul mic ridicat ‘ntelectual cand muscam din micul miortic: “Aia da: ii baga la inchisoare!”.

Ethosul national a pierit de acest pamant, nu ne mai reprezinta aristocratia “camesii” brodata cu motive nationale, pe foc am pus trunchiul cel gros al culturii romanesti, ca sa devenim moderni, civilizati si europeni: 200 de euro cheltuiti la mall si suntem milionari rasati, un Mercedes parcat in fata vilei si gata!, Onasis scrie pe noi!

Atat de groteasca este aceasta stare de spirit incat nu o pot teoretiza, imi sta mintea in loc cand vad ce s-a ales de tara noastra! Nu va crapa obrazul de rusine? Acasa la dumneavoastra tot asa procedati, apucati painea de pe masa cu mana plina de namol?

Tara aceasta este casa noastra a tuturor si trebuie sa avem grija de ea, dar bag seama ca nesimtirea unora a depasit Varful Nehoiu! 

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com
SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com

Sursa: [1] deveghepatriei.wordpress.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info