RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Lupta primarului din Targu Mures, Dorin Florea, cu extremistii maghiari

Print Friendly, PDF & Email

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, le-a dat o replica pe masura extremistilor maghiari: “Prea dintr-odată cred şi-au găsit raiul aici”. De-a lungul timpului, primarul municipiului Targu Mures a dus mai multe “lupte” cu extremistii maghiari, culminand acum cu interzicerea marsului pe care acestia voiau sa-l organizeze in luna martie.

Dar prea dintr-odată şi-au găsit raiul tot felul de extremişti, haideţi la Târgu Mureş că primarul nu e acasă’. Primarul e acasă, şi în 19, şi în 20, şi toată luna martie şi aprilie. Dacă vor să vină la mine, la primărie, cu mare plăcere, dar a te da cu scandalul prin oraş, nu. Dacă vin să facă o manifestare culturală, să prezinte raportul Academiei Române, să prezinte mecanica cuantică sau teoria lui Bolyai, cu mare plăcere îi dau o masă şi un scaun în centrul oraşului. Cu scandalul, în altă parte!”, a spus Florea, citat de Agerpres.

Lupta primarului din Targu Mures, Dorin Florea, cu extremistii maghiari

Edilul s-a referit inclusiv la apelurile la mobilizare lansate de o serie de organizaţii extremiste pe reţelele de socializare, pentru data de 10 martie, la Târgu Mureş, în ciuda faptului că municipalitatea nu a dat aviz niciunui marş, ca urmare a violenţelor la care s-au dedat unii participanţi anul trecut.

Nu mă provocaţi, nu dau voie la marşuri, la tot felul de extremişti şi exhibiţionişti publici ca să creadă că Târgu Mureşul a devenit raiul derbedeilor şi al extremiştilor. Nu au decât acasă la ei, în familiile lor, să-şi exercite acţiuni de toate felurile. Mă lasă rece! Ştiu că legea e de partea mea, ştiu că cetăţenii nu doresc acest lucru, nu au decât să se tot invite unde vor şi cum vor. Îi rog să stea în casă, să-şi respecte familiile, copiii, nevestele, să iasă pe centru, să mergem să ne onorăm istoria şi valorile acestui oraş. Monumentul (Secuilor Martiri, n.r.) va fi păzit, în fiecare an este spălat, curăţat, în jur am pus nisip şi pietriş, ca să nu se murdărească lumea care vine. Acolo avem un tipic în fiecare an. Toată lumea care doreşte, că sunt persoane fizice, juridice, asociaţii, oameni simpli pot merge cu mare plăcere la monument, cu pioşenie, pentru a-şi onora şi comemora înaintaşii”, a arătat edilul.

Lupta primarului din Targu Mures, Dorin Florea, cu extremistii maghiari

Lupta primarului din Targu Mures, Dorin Florea, cu extremistii maghiari

Sursa: [1] www.voceatransilvaniei.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline