Apostolii lui Stalin inca mai fac victime

Apostolii lui Stalin inca mai fac victime, Erno Neulander, sursa foto: facebook.com/zlati.cornel

Apostolii lui Stalin??? Petre Roman,este fiul unuia dintre acesti apostoli..da…”marele revolutionar”,”maretul Prim-Ministru”,”groparul industriei Romanesti”…declara in 2009, citez : „ne-am batut joc de Revolutia Romana”….
Zdreanta asta apare aproape zilnic pe ecranele TV,unde cu un aer enigmatic si zimbete arogante de atotstiutor al adevarului absolut,incearca sa ne demonstreze ca EL e curat,n-are nici o treaba cu privatizarea paguboasa a Industriei Romanesti desi era Prim Ministru si semna tot….ca nu are nici o treaba cu Basescu desi el l-a adus in politica si dintr-un simplu inspector naval, l-a numit Ministru al Transporturilor….ca tineretea si-a petrecut-o incercind casatorii avantajoase, prima data cu Zoe fiica lui Ceausescu(nereusita) si a doua cu fiica unui diplomat de cariera, mai batrina cu 6 ani decit el si care avea si-un copil din alta casatorie….”viteazul luptator” de pe baricadele de la Intercontinental din ’89, a uitat sa ne precizeze cine era tatal lui si faptul ca copilaria si tineretea si-a petrecut-o cu copii inaltiilor demnitari ai regimului comunist…

Apostolii lui Stalin inca mai fac victime

L-am intilnit la sfirsitul lui 1991 cind inca era Prim-ministru….la Nice in Franta…eu eram acolo lucrund intr-un restaurant ca spalator la vase iar el pe faleza „Promenadei Englezilor” relaxindu-se la malul marii…i n centrul orasului Nice se afla un magazin care vindea gresie din Romania…stiti cum se numea ??? va spun eu :
„Roman&Comp”… stiti cine era propietarul ??? va spun tot eu :

D-ul Petre Roman !!! Stiti ce facea in Franta ??? semna un acord cu statul Francez prin care romanii din Franta puteau sa fie repatriati fortat,urmind ca statul Roman sa-i despagubeasca, sa le asigure un loc de munca si sa le ofere o locuinta sociala…da…eu insumi, aveam sa cad victima al acestui acord in 1993….ridicat de pe strada de Politia Franceza,imbarcat cu forta intr-un avion si debarcat la Otopeni,doar cu hainele de pe mine …..da…e real…un episod trist din viata mea…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Acum in virsta si bolnav, privesc la Televizor si-l vad mereu pe „jegul” asta..stiti ce simt ???
Regret ca atunci pe faleza nu i-am „rupt capul”… as fi facut un lucru bun pentru Romani si pentru viitorul copiilor mei…pacat ca am ratat ocazia..sper totusi ca va plati ,ca toti ceilalti ….in fata lui Dumnezeu ?!
Ciudat cum unii oameni si familile lor parca sunt predestinati sa faca rau semeniilor lor ?! Apostoli a lui Stalin ? sau Apostoli ai Raului !

Zlati Cornel

Apostolii lui Stalin inca mai fac victime, Erno Neulander, sursa foto: facebook.com/zlati.cornel
Apostolii lui Stalin inca mai fac victime, Erno Neulander, sursa foto: facebook.com/zlati.cornel

Sursa: [1] Zlati Cornel

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info