RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Transnistria a intrat in colaps financiar. Nu mai poate plati nici macar salariile deja taiate ale bugetarilor!

Print Friendly, PDF & Email

Autoritatile asa numitei Republici Transnistrene nu mai sunt in stare sa plateasca nici macar 70 la suta din salariile bugetarilor. Salariile bugetarilor si pensiile transnistrenilor au fost deja reduse o data pana cum cu 30 la suta dar administratiei transnistrene tot ii vine foarte greu sa le plateasca chiar si asa micsorate, in conditiile in care la bugetul Transnistriei s-au acumulat de la inceputul anului venituri de 194 de milioane de ruble, aceasta suma insemnand cu 90 de milioane mai putin decat in perioada similara a anului trecut.

Transnistria a intrat in colaps financiar. Nu mai poate plati nici macar salariile deja taiate ale bugetarilor!

[tp_product id=”198150845″ feed=”396″]

Potrivit europalibera.org  in primele două luni volumul productiei industriale din Transnistria s-a redus cu peste 20 la suta, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar importurile au scazut cu aproape 23 de procente.

In ultimul perioada, criza economica din Transnistria a fortat populatia sa treaca granita cu Ucraina si sa cumpere de acolo produse alimentare, unde acestea sunt mult mai ieftine (de cel putin 1,5-2 ori) datorita diferentei de curs valutar. La punctul de trecere cel mai apropiat de Tiraspol – Pervomaisk-Cuciurgan, in week-end se formeaza uneori chiar si randuri de sute de oameni, locuitori ai regiunii transnistrene care vin sau pleaca la cumparaturi în Ucraina.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline