Bolovanul antiromân de la Oradea…

Pe data de 25 iunie …

Tractoriști din Voivodina, Serbi…

"Marile exploatații …

O judecătoare face praf așa zisu…

Judecătoarea Adriana…

Steagul LGBT călcat în picioare,…

"Libertatea sexuală …

(FOTOREPORTAJ) Mitingul pentru f…

Sâmbătă, 15 iunie 20…

Frați români, veniți acasă!

Asociația PUBLIC AT…

Executor judecătoresc amendat pe…

Încă una din minunil…

Centenarul Opincii: 100 de ani c…

"M-am pomenit cu un …

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Bogdan Diaconu: “Cazul Marko Attila, batjocura absoluta la adresa justitiei din Romania”

Print Friendly, PDF & Email

DNA a cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila pentru trei infractiuni deosebit de grave in dosarul retrocedarilor ilegale de la ANRP, dar au trecut 113 zile de la votul pentru arestarea acestuia si statul roman nu a facut nimic pentru a-l aduce inapoi in tara. Pe 3 decembrie 2014 am mai votat o data pentru arestarea lui Marko Attila, dar acesta se ascunde linistit la Budapesta, in timp ce statul roman nu e in stare sa-l aduca in tara. Ce se va intampla dupa votarea noului aviz de arestare? Ne va transmite iarasi Marko Attila ca este ponegrit pentru ca este maghiar si ca nu are incredere in justitia din Romania? 

Bogdan Diaconu: “Cazul Marko Attila, batjocura absoluta la adresa justitiei din Romania”

Cazul Marko Attila reprezinta o forma de batjocura absoluta la adresa justitiei din Romania. MAE si Ministerul Justitiei s-au declarat neputincioase in fata fugii acestuia si a protectiei pe care i-o ofera Ungaria si au facut publica aceasta stare rusinoasa de lucruri in raspunsurile lor la interpelarile pe care le-am depus la Parlament pe aceasta tema (MAE: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii…; Min. Justitiei: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii…).

Sper ca macar de aceasta data, votul pe care parlamentarii PRU il vor acorda pentru arestarea lui Marko Attila sa aiba si efecte. In curand, deputatul UDMR va deveni cel mai arestat om liber din istoria justitiei romane!

Bogdan Diaconu

Deputatul UDMR Marko Attila

Deputatul UDMR Marko Attila


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia