Sa-i acordam o sansa Danielei! Afla aici povestea cutremuratoare a unei tinere din Buzau

Sa-i acordam o sansa Danielei! Afla aici povestea cutremuratoare a unei tinere din Buzau

Destin cumplit pentru o tanara de 27 de ani din Buzau! La varsta la care ar fi trebuit sa isi creasca fiul si sa se bucure de familie, Daniela Vladoiu se lupta cu disperare pentru viata ei. Diagnosticata cu cancer de col uterin in urma cu 8 luni , ea a ajuns acum sa fie trimisa acasa de medicii romani, fara sa ii mai fie data vreo sansa. Rudele au aflat insa ca salvarea ar putea veni din Turcia, unde tanara poate fi operata si ajutata sa supravietuiasca! Pentru aceasta insa, Daniela are nevoie de 5 mii de euro! Puterea ce o mentine in viata vine din dorinta extraordinara de a-si vedea copilul fericit!

Sa-i acordam o sansa Danielei! Afla aici povestea cutremuratoare a unei tinere din Buzau

Cosmarul Danielei a inceput in urma cu  aproape un an cand a fost diagnosticata la Buzau cu cancer de col uterin. Ea a fost atunci trimisa la Bucuresti, la spitalul Coltea unde a si fost operata. Au urmat apoi numeroase sedințe de chimioterapie, menite sa eradicheze celulele canceroase. Dupa doar patru luni boala a recidivat si i-a afectat puternic rinichii.  Familia a decis atunci sa mearga cu Daniela la spitalul Fundeni pentru a cauta o solutie salvatoare. Aici i-a fost instalata o sonda intr-unul din rinichi pentru a drena urina. Tot aici s-a descoperit faptul ca peretele vaginal a fost perforat de tumorile din abdomen si astfel s-a ajuns la complicatii ingrozitoare.

De parca tot necazul abatut asupra tinerei nu ar fi fost suficient si soluțiile prea putine, medicii au descoperit ca pe o artera ce duce la plamani exista un cheag de sange din cauza caruia organismul fetei nu ar suporta anestezia necesara in cazul unei operatii. Cu alte cuvinte, doctorii ce s-au ocupat de Daniela au transmis familiei ca aceasta ar putea deceda pe masa de operatie in orice moment.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De cateva zile Daniela este acasa, la Buzau sub atenta ingrijire a mamei sale. Aceasta se roaga neincetat si spera ca oamenii nu vor fi nepasatori la necazul ce i-a lovit familia.

Tot acasa a asteptat-o si fiul sau in varstă de 2 ani si 8 luni. Copilul reprezinta pentru Daniela toata motivatia sa de a trai. Isi doreste sa se vindece pentru a-si vedea fiul crescand si pentru a-i putea intoarce mamei sale toata grija pe care aceasta i-o ofera acum.

Rudele si prietenii Danielei nu s-au lasat invinși. Au cautat pe internet spitale din străinatate unde buzoianca ar putea fi operata si astfel au descoperit ca in Turcia exista o clinica ce i-ar putea oferi tinerei ajutorul necesar. Raspunsul primit de aici le-a dat sperante tuturor. Familia are nevoie acum de suma de 5 mii de euro pentru a pleca la analize si pentru inceperea unui tratament. Tot rudele Danielei au creat pentru aceasta o pagina de facebook unde au scris povestea trista a fetei. Astfel ei spera ca vor reusi sa stranga suma necesara deplasarii în Turcia la clinica de specialitate. Incurajata de cei apropiati Daniela spera acum ca banii se vor strange la timp.

     Toți cei care vor sa o ajute pe Daniela Vladoiu sa treaca peste aceasta mare incercare a vietii sunt rugati sa depuna bani in urmatoarele conturi:

RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 – pentru depunderi in lei
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 – pentru depuneri in euro
Pe numele Vladoiu Daniela.
Familia poate fi contactata la numarul de telefon: 0762 757 519

Sursa:  www.tvbuzau.ro

Sa-i acordam o sansa Danielei! Afla aici povestea cutremuratoare a unei tinere din Buzau
Sa-i acordam o sansa Danielei! Afla aici povestea cutremuratoare a unei tinere din Buzau

Sursa:

[1] www.magazincritic.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info