RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc; toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiarilor

Print Friendly, PDF & Email

Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc;toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiarilor. Acestia nedorind acceptarea unei realitatati confirmate de tratate internationale si ultimele 3 razboaie WW1, 1919 si WW2.
Ardealul s-a unit cu Tara mama! Din acest neaccept, pleaca toata aceasta dorinta a lor de a-si crea institutii paralele: universitati proprii, sectii, dualism in stat (gen Austro-Ungaria), voi cu voi (Muntenia cu Moldova), noi cu noi (Tinutul Secuiesc si Erdely).

Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc; toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiarilor

[tp_product id=”200934094″ feed=”396″]

Doar niste nebuni mai pot vorbi despre asa, un deceniu al globalismului, al Uniunii Europene nu al unor institutii si organizari administrative feudale: Tinuturi , autonomii.

Benzinariile Mol din judetele Covasna, Harghita si Mures fac propaganda mincinoasa iredentista maghiara prin intermediul unei harti imense incalcand legile romanesti! Cine-i trage la raspundere? Extremistii maghiari sunt mai obraznici si nesimtiti ca niciodata!

Cat o sa mai stea cu mainile in san autoritile imbecile si tradatoare ale statului roman? In contextul geopolitic actual si tinand cont de ceea ce se intampla acum in tara vecina, in Ucraina, tolerarea propagandei secesioniste maghiare incurajate de catre Rusia este o adevarata dovada de prostie monumentala din partea autoritatilor de la Bucuresti!

Aurelian Cristache

Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc; toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiariilor

Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc; toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiariilor

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline