RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comunicat de presa: Partidul National Pentru Patrie

Print Friendly, PDF & Email

In viata Romaniei contemporane s-a ivit Partidul National Pentru Patrie, formatiune alcatuita din cadrele militare in rezerva si retragere. Comitetul de initiativa doreste reformarea totala a natiunii noastre, moralitatea, onoarea si virtutea fiind cateva din principiile esentiale pe care se fundamenteaza spiritul noului partid romanesc. Sambata, 18 Aprilie a avut loc la Dumitrana, langa Bucuresti, o intalnire la nivel national, participand ofiteri in rezerva si retragere, civili din societatea romanească, sustinatori ai noului partid de sorginte pur romanească.

Comunicat de presa: Partidul National Pentru Patrie

[tp_product id=”194113116″ feed=”396″]

Adunarea a decis ca a venit vremea ca poporul roman sa se intoarca la identitatea sa ancestrala, cea care i-a dat universalitate si perenitate in istoria lumii.

”Ne-au rasturnat sistemul traditional de valori, ne-au decimat Armata, ne impresoară Biserica, simbolurile noastre nationale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Vrem un stat care sa respecte proprietatea, sa cinsteasca si sa stimuleze munca social-utila, sa ofere tuturor cetatenilor sai drepturi egale si sa le apere linistea si tihna!”

Laurian Stănchescu, Membru titular, Uniunea Scriitorilor din Romania,

Presedinte, Fundaţia “Ideea Contemporana..”

Comunicat de presa

Comunicat de presa


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline