RSS

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

Alina Mungiu-Pippidi: "Cine treb…

Proiectul "România e…

"Anticorupția", o mare afacere p…

Mălin Bot continuă r…

Un bust al lui Avram Iancu, dezv…

Miercuri, 5 decembri…

Iohannis desființat de un jurnal…

Jurnalistul Cornel N…

Invitație la lectură: "Români cu…

Înaintaşii neamului …

Încercare de defăimare sau de al…

Știrea momentului în…

Reacție grobiană a lui CTP față …

Reacție grobiană a l…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comunicat de presa: Partidul National Pentru Patrie

Print Friendly, PDF & Email

In viata Romaniei contemporane s-a ivit Partidul National Pentru Patrie, formatiune alcatuita din cadrele militare in rezerva si retragere. Comitetul de initiativa doreste reformarea totala a natiunii noastre, moralitatea, onoarea si virtutea fiind cateva din principiile esentiale pe care se fundamenteaza spiritul noului partid romanesc. Sambata, 18 Aprilie a avut loc la Dumitrana, langa Bucuresti, o intalnire la nivel national, participand ofiteri in rezerva si retragere, civili din societatea romanească, sustinatori ai noului partid de sorginte pur romanească.

Comunicat de presa: Partidul National Pentru Patrie

[tp_product id=”194113116″ feed=”396″]

Adunarea a decis ca a venit vremea ca poporul roman sa se intoarca la identitatea sa ancestrala, cea care i-a dat universalitate si perenitate in istoria lumii.

”Ne-au rasturnat sistemul traditional de valori, ne-au decimat Armata, ne impresoară Biserica, simbolurile noastre nationale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Vrem un stat care sa respecte proprietatea, sa cinsteasca si sa stimuleze munca social-utila, sa ofere tuturor cetatenilor sai drepturi egale si sa le apere linistea si tihna!”

Laurian Stănchescu, Membru titular, Uniunea Scriitorilor din Romania,

Presedinte, Fundaţia “Ideea Contemporana..”

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline