DISTRUGEREA ROMANIEI

Din 1989 s-a inceput cu distrugerea economiei, industriei, agriculturii, taranimii care produceau pentru romani tot ce era mai sanatos, nu ca acum ,cu acordul EU ne otravesc cu produsele lor.Impunerea de impozite si taxe poporului roman, acest sistem ticalos de inrobire si saracire a poporului, adus in pragul alarmant de saracie.

Prin legile lor se incearca oprimarea, exterminarea si deznationalizarea poporului roman.
Cultura romaneasca lasata pe mainile cozilor de topor,a celor care lupta de 25 de ani pentru dezmembrarea ROMANIEI, acestia prin pseudopartidul lor UDMR, au luat bani din banii contribuabililor romani si si-au finantat cultura lor de stepa.

DISTRUGEREA ROMANIEI

[tp_product id=”193971454″ feed=”158″]

Privatizarile frauduloase, vanzarea pamantului sub comanda politica s-au tinut lant fara ca cineva din autoritatile statului sa isi faca datoria.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Politicieni, cozi de topor, au vandut suprafete de teren uriase ale Romaniei,au defrisat padurile romanilor, falsificand documente si certificate de proprietate, cu concursul multor magistrati si a celor care trebuia sa verifice autenticitatea documentelor si nu au facut-o pentru o anumita suma .

Sanatatea-distrusa ,spitale in paragina,medici si asistenti plecand din tara din cauza salariilor indecente.
Invatamantul – nu este platit asa cum ar trebuii,ca cei ce formeaza caractere sa o faca din suflet si cu dragoste .

Politruci care au salarii nesimtite pentru ei si familiile lor, iar majoritatea muncitorilor salarii derizorii, care sunt in pragul saraciei, foarte multi ne fiind capabili sa isi plateasca intretinerea.

Mii de cladiri din Transilvania retrocedate cu acte false,iar autoritatile nu isi fac datoria, deoarece spaga poate fi si de ordinul zecilor de milioane de euro.

Exterminarea taranului roman, tinerii de la tara sunt obligati sa vina la oras, unde sunt angajati la firmele strainilor cu un salar de nimic, iar acum DORITI SA NE TRIMITETI COPII LA RAZBOI , in interesul altor tari.

Vrem sa vedem primul copil de parlamentar sau senator, incorporat si dus in Irak, Afganistan sau mai nou in Ukraina.

De ce, platim apa de trei ori mai scumpa ?
De ce, platim gazul de cinci ori mai scump ?
De ce, paltim curentul atat de scump ?
De ce, benzina este asa scumpa?
Intrebari la care ar trebui sa raspunda toti politicienii care au condus tara 25 de ani .

De ce in 25 de ani de la REVOLUTIA LUI ILIESCU ,nu am fost condusi de romani, iar in Parlamentul Romaniei sunt numai corupti si penali .

De ce nu lasati nationalisti la putere, va este frica ca, din totalul de 580 de parlamentari, vor merge la inchisoare probabil 500 .

La televiziuni vedem doar Partidele corupte, acele partide care au distrus Romania, iar pe NATIONALISTI ii blamati si ii condamnati ca poporul roman sa nu adere la miscari, organizatii nationaliste deoarece sunt cinstiti si vor binele ROMANIEI .

Daca doriti ca situatia dezastroasa sa se incheie, veniti alaturi de noi, veniti sa luptam impreuna, impotriva sistemului corupt, locul tau este langa noi, sa facem o Romanie Ca Soarele Sfant de pe Cer !

Angel Popescu , Presedintele Asociatiei Noua Dreapta Arad

Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!
Patru milioane de romani exterminati/deportati de catre khazarii bolsevici!
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Valeriu Carp, salvatorul Putnei! Alt erou uitat…

mie apr. 22 , 2015
La 23 august 1939, imparatii Rasaritului si Apusului si-au dat mana incheind, prin intermediul ministrilor lor de externe, Molotov si Ribbentrop, un “pact de neagresiune” care prevedea, in secret, impartirea Europei. Unul (Adolf Hitler) isi adjudeca, in numele “uniunii europene” national-socialiste, partea occidentala si centrala a continentului, celalalt (I.V. Stalin), in […]
Valeriu Carp, salvatorul Putnei! Alt erou uitat…

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro