libris.ro

In Suedia, romanii sunt confundati deja cu tiganii!

In Suedia, romanii sunt confundati deja cu tiganii!

Printre cele mai mari crime ale odiosului de Ion Iliescu ( Ion Marcel Ilici Ivanovici Iliescu, inima si sufletul comunismului de tip bolsevic in RS Romania, pe alocuri cu accente criminale antiromanesti) in cardasie si cu George Soros, este introducerea obligatorie a termenului de „rrom” in limba romana, sub care, pana la acel moment, era recunoscuta doar o biata si modesta bautura spirtoasa.

In toata Europa denumirea traditionala de tigan asa cum suna specific in fiecare limba a fost pastrata in formele sale lingvistice locale numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale , iar cei ce nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii.

Planul ocultei mondiale al carei personaj aflat la varful ei il reprezinta Soros este acela de a induce o confuzie voita intre termenul de roman si rrom cu scopul precis de discreditare al Romaniei prin prezentarea tarii noastre ca tara de origine a infractorilor rromi care invadeaza toate tarile Europei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In Suedia, romanii sunt confundati deja cu tiganii!

Stim cu totii, mai ales romanii care au emigrat pentru a putea munci prin diverse tari europene ca suntem confundati cu tiganii, mai ales cu cei care comit infractiuni si sunt prezentati prin presa europeana. E drept si ca presa din anumite tari europene duce adevarate campanii indreptate impotriva romanilor si a tiganilor din Romania, uneori chiar aparent inexplicabil de agresive, fiindca infractorii din alte tari precum Polonia, Slovacia sau Ungaria nu se „bucura” de aceeasi atentie ca cei proveniti din tara noastra.

In orasul Helsinborg din Suedia, autoritatile suedeze au adus ca translator vorbitori de limba rromani/tiganeasca pentru a putea sa comunice cu un grup de imigranti, etnici romani. Dupa aducerea translatorului, a devenit limpede pentru autoritatile suedeze ca in loc sa se faciliteze comunicarea au descoperit ca in incaperea cu pricina se vorbeau trei limbi diferite, fiind vorba clar de o confuzie.

Dandu-si seama repede de gafa facuta, autoritatile sudeze au adus apoi un traducator de limba romana si au pus capat „neintelegerii” create, insa povestea a ajuns in presa suedeza de unde apoi a fost preluata si in cea din Romania.

Se dovedeste clar ca introducerea imbecila a denumirii de „rrom”  in locul vechii denumiri de „tigan” produce confuzii din ce in ce mai grave, fiind afectata identitatea romaneasca dar si raportarea statelor occidentatele, a autoritatilor din aceste tari dar mai ales a cetatenilor din tarile respective la apartenenta etnica a romanilor si a rromilor/tiganilor.

In Suedia, romanii sunt confundati deja cu tiganii!
In Suedia, romanii sunt confundati deja cu tiganii!

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info