libris.ro

Bogdan Diaconu: „Organizatiile tiganesti si maghiare nu au loc de romani”

Bogdan Diaconu: „Organizatiile tiganesti si maghiare nu au loc de romani”

Organizatiile tiganesti si maghiare se simt discriminate prin insusi faptul ca existam ca romani. De altfel, toate imperiile si puterile din jurul nostru au trait această imensa ”discriminare”, doar de aceea au incercat sa ne transforme in altceva. ONG-urile tiganesti nu au alta treaba decat sa se numeasca ”romi”, asta este marea problema a etniei lor. Reprezentantii maghiarilor se simt discriminati daca nu au autonomie si daca nu sunt stat in stat.

Bogdan Diaconu: „Organizatiile tiganesti si maghiare nu au loc de romani”

Faptul ca ONG-urile tiganesti si cele maghiare au acelasi comportament de impunere in fata majoritatii prin constructia unei tiranii a minoritatii are o explicatie simpla: au fost antrenate similar, provin de la aceeasi sursa si functioneaza dupa acelasi manual. Cine a fost primul care a atacat proiectul meu de lege, depus la Parlament, prin care etnia roma sa revina la denumirea de tiganeasca? Csaba Asztalos, reprezentant al UDMR, presedintele celebrului Consiliului National de Combatere a Discriminarii, de fapt un Consiliu de Combatere a Natiunii Romane.

Acelasi Consiliu si acelasi presedinte care m-au amendat pe mine in urma cu ceva ani pentru ca m-am impotrivit ca pe un liceu din Romania sa troneze stema Ungariei de pe vremea ocupatiei samavolnice a Transilvaniei. Va dati seama ca m-am facut vinovat de discriminare pentru ca nu am fost de acord ca insemnele unui stat cotropitor care a ucis si impilat romanii secole de-a randul sa fie blazonul unei institutii de invatamant din Romania. Eu am fost amendat de CNCD, stema agresiva a ramas. Nu e minunata Romania pentru minoritati?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar sa revenim la manualul comun tigano-maghiar care prevede incalecarea majoritatii si autovictimizarea. E saraca etnia tigăneasca? Romanii sunt de vina. De ce, nu mai stam sa explicam, dar e clar: romanii se scalda in aur si ii tin pe tigani in mizerie. E mare infractionalitatea in randurile etniei tiganesti? Romanii sunt de vina, pentru ca discrimineaza (de exemplu, nu dau de buna voie tot ce au).

[tp_product id=”205299295″ feed=”3562″]

Despre tiganii care controleaza centrul Timisoarei nu vorbim, nici despre averile clanurilor interlope, nici despre banii manelistilor. Aceste chestiuni nu fac obiectul de studiu si atac al ONG-urilor tiganesti. La fel si cu ONG-urile maghiare. Nu au judetele cu multi maghiari drumuri si locuri de munca? Romanii sunt de vina, chiar daca ele sunt conduse de zeci de ani de politicieni maghiar care fura in nestire. E saracie in Covasna si Harghita? Romanii sunt de vina. Despre averile liderilor UDMR si despre banii pe care ii invart ONG-urile tiganesti nu vorbim. Nici despre coruptia din randurile politicienilor maghiari sau despre milioanele de euro smenuite de reprezentantii tiganilor si care trebuiau sa fie investiti in integrarea tiganilor, dar care i-au imbogatit pe unii dintre cei care se numesc liderii lor.

Asadar, cum am putea sa nu-i discriminam pe tigani si pe maghiari in Romania, de departe cea mai intoleranta si mai xenofoba tara pentru ca nu i-a putut face pe toti etnicii milionari in euro, ci doar pe liderii lor? Simplu, sa ne dam la o parte. Sa le dam denumirea noastra, casele din centru (valabil si pentru unii si pentru alții, ambelor etnii le plac foarte mult centrele oraselor din Romania), fonduri fara numar, autonomie si orice ni se mai cere.

Plus sa ne punem cenusa in cap ca nu le-am dat destul. Pentru ca niciodata nu le va ajunge. Nu numai organizatiile maghiare vor autonomie, ci si cele tiganesti. Autonomia de a trai după cum vor, fara respectarea regulilor. Autonomia de a da drumul tare la manele sau de a afisa peste tot steaguri secuiesti. ONG-urile pentru tigani, ca si cele pentru maghiari, nu au nicio preocupare pentru normalitatea si integrarea etniei pe care se lauda ca o reprezinta, ci cu integrarea romanilor in etnia lor. De mult timp nici nu se mai pune problema ca noi sa toleram anumite comportamente, NOI SUNTEM CEI TOLERATI! Mergeti in mijlocul etniilor amintite si veti vedea cine este toleratul in aceasta tara.

Iar daca vrem sa ne luam tara inapoi, denumirea si identitatea, comitem un pacat de moarte. Pentru ca deja nu ne mai apartin. Romania nu mai este a romanilor, este proprietatea exclusiva a liderilor de maghiari, de ”romi”, de ”discriminati”, este marca inregistrata a acestor ONG-uri care toate vor ca statul sa fie numai pentru ele si sa aiba reguli proprii, in care restul sa nu se bage ca deranjeaza. Ce ne-a mai ramas noua, romanilor, in tara care era a noastra? Vinovatia ca suntem romani…

Asadar, daca o lege care sa ne redea denumirea de romani numai noua, romanilor, ii discrimineaza pe tigani, si daca a stipula Romania ca stat national, unitar si indivizibil este un atentat la identitatea maghiara, ce mai avem de facut? Sa ne cerem iertare ca existam si ca avem o tara, după care sa o cedam definitiv… Tiganii si maghiarii simpli nu vor castiga insa nimic de pe urma cedarii noastre, ei vor ramane la fel ca si pana acum, folositi ca masa de manevra. Maghiarii vor fi tot saraci, dar cu o saracie autonoma, daca asta inseamna ceva. Tiganii vor fi tot neintegrati, dar se vor numi romi, de parca asta le schimba viata.

In schimb, asa numitii lor reprezentanti isi vor freca mainile: alte cladiri, paduri si milioane de euro de invartit in numele sfant al minoritatilor…

Bogdan Diaconu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info