libris.ro

Revista 22 loveste din nou…in poporul roman

Revista 22 loveste din nou…in poporul roman

Cand revista 22 isi epuizeaza resursele de patapievici, apeleaza la prietenii lor, extremistii maghiari. Recent, un neica-nimeni, de semneaza cu numele de Dini G. Jónas, isi da cu parerea in revista mai-sus amintita despre Marea Unire de la 1918, inspirat fiind bineinteles de elucubratiile lui Lucian Boia, fidel Directivelor Kominternului, care milita pentru dezmembrarea României.

Pe scurt, dupa capul lui Dini G, Unirea a fost decisa de un grup de intelectuali romani, impotriva vointei restului de populatie româneasca. Argumentele „forte” sunt acelea ca, acestia, intelectualii, ar fi reprezentat „numai” o treime din populatia oraselor (conform recensamantului din 1910) si ca românii de la sate aveau alte treburi decat Unirea. Banuiesc ca procentul intelectualilor maghiari de la orase se apropia de 100 la 100, ungurii umband pe strazi numai cu cartea in mana, iar taranii români nu aveau altceva in cap decat cum sa-i hraneasca mai bine pe acestia.

Revista 22 loveste din nou…in poporul roman

Delirul continua cu atacarea „injustului Trianon” (uitandu-se ca noi ne-am castigat drepturile pe campurile de batalie, unde taranii nostri au facut pamantul sa musteasca de sangele varsat), cu „imperialistul Bratianu”, care a avut uimitorul tupeu de a se gandi la Tisa ca hotar romanesc (cred ca Mihai Eminescu a fost si mai imperialist) si cu afirmatii jignitoare la adresa Armatei Romane, care, vezi Doamne!, ar fi fost „catastrofala” si „in deruta”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Oare in cat timp ar fi cucerit un an mai tarziu Budapesa daca nu ar fi fost asa de „catastrofala” ? Asa, „in deruta” fiind, a facut-o in cateva zile.

Ce este de retinut daca pot spune asa, din acest gulas acrit… ungurii, atunci cand injura poporul român, nu sunt in stare nici macar sa-l injure de unii singuri, apeleaza adesea la cozi de topor cu nume românesc, caci si Lucian Boia e român, dupa buletin.
„Danseaza ursul romanesc, de 2000 de ani danseaza…”

Mihai Tirnoveanu

Nota noastra : Mai nou, articolele legate de revista 22 si de antiromanismul practicat de acest cuib de cominternisti care nu au avut, nu au si nici nu vor avea niciodata nimic sfant pe aceasta lume, sunt cenzurate de catre retelele de socializare. Oare de ce?

Revista 22 loveste din nou...in poporul roman
Revista 22 loveste din nou…in poporul roman

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info