RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Platforma Unionista Actiunea 2012: ” Hai la Chisinau sa cerem Unirea!”

Print Friendly, PDF & Email

Sambata 16 mai, demonstram ca suntem uniti, venind la marsul organizat la Chisinau, Piata Marii Adunari Nationale.Toti unionistii sunt asteptati la eveniment. Deplasarea se face organizat, organizam plecare din Bucuresti, costul fiind de 100 de RON. Pornire: vineri 15 mai – seara, intoarcere duminica 17 mai.Cazarea e gratis la prietenii nostri de la Chisinau.Fiecare mars a strans un numar mai mare de romani in strada la Chisinau. Peste 10.000 de unionisti sunt asteptati, fii unul dintre ei!

Platforma Unionista Actiunea 2012: ” Hai la Chisinau sa cerem Unirea!”

Reamintim că duminica 17 mai, de la ora 10, se desfasoara, tot la Chisinau, a 3-a editie a Cupei Unirii, organizata de Platforma Unionista Actiunea 2012.

Numar de contact pentru deplasare: 0757807886

Platforma Unionista Actiunea 2012: " Hai la Chisinau sa cerem Unirea!", foto: actiunea2012.ro

Platforma Unionista Actiunea 2012: ” Hai la Chisinau sa cerem Unirea!”, foto: actiunea2012.ro

Sursa:

[1] actiunea2012.ro

 

[tp_product id=”163414783″ feed=”396″]

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline