libris.ro

Scrisoarea emotionanta a unui STUDENT ROMAN la Londra: “Vreau acasa, Dumnezeu a fost ucis de Occident”!

Scrisoarea emotionanta a unui STUDENT ROMAN la Londra: “Vreau acasa, Dumnezeu a fost ucis de Occident”!

Scrisoarea emotionanta a unei tinere studente plecata la studii in Londra a ravasit internetul cu marturia sa de suflet.

Viziunea romancei noastre despre Occident: un loc fara identitate, cu traditii care se pierd incet-incet din cauza globalizarii, in care cetatenii se tem permanent de extremismul islamic, in care nimanui nu-i pasa ce gandesti sau ce doresti. Este inutil sa va spunem ca scrisoarei tinerei se bucura de o audienta incredibila pe retelele de socializare.

Scrisoarea emotionanta a unui STUDENT ROMAN la Londra: “Vreau acasa, Dumnezeu a fost ucis de Occident”!

“Sunt studenta in Londra la una dintre cele mai bune universitati europene. Sunt mandra ca am reusit sa ajung aici si le voi fi recunoscatoare parintilor mei pt educatie si efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a ma trimite la studii de calitate mereu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar ma deranjeaza teribil intrebarea tuturor „Te mai intorci?” Si uimirea clara la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atat de ferm inainte de a ma muta in Londra.  Inainte era un „mi-as dori, daca voi avea unde sa ma intorc ma voi intoarce”.

Suntem o generatie crescuta intr-o scarba pentru patrie, am crescut cu Badea care injura tara mereu, am crescut fiind educati sa admiram valorile occidentale „superioare” si „ideale”.

Credem ca politica, cultura si educatia cat mai internationala este foarte benefica, credem In globalizare, suntem de acord cateodata ca Romania e frumoasa dar pacat ca e locuita si parca tot mai bine e in Londra… Romani scumpi, cat putem sa ne inselam…

Cititi intreg articolul pe nationalisti.ro

Nota noastra: Suntem de acord sa imbratisam si valorile occidentale adevarate, decente si care pot duce la emanciparea si dezvoltarea societatii si culturii romanesti, dar nu suntem de acord cu incercarea de a impune cu forta non-valorile, de a distruge identitatea culturala, istorica si spirituala a poporului roman. Nu imbogatirea culturala prin adoptia valorilor occidentale ne deranjeaza ci impunerea si promovarea fortata a „nimicurilor” si pervertirea intentionata a valorilor ce are in final ca scop estomparea si distrugerea identitatii romanesti.

Scrisoarea emotionanta a unui STUDENT ROMAN la Londra: “Vreau acasa, Dumnezeu a fost ucis de Occident”!, foto: nationalisti.ro
Scrisoarea emotionanta a unui STUDENT ROMAN la Londra: “Vreau acasa, Dumnezeu a fost ucis de Occident”!, foto: nationalisti.ro

 

[tp_product id=”194132746″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info