RSS

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva…

(VIDEO) IAȘI: Manife…

Cartea scrisă de Iohannis, "Pas …

Cartea scrisă de Ioh…

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230

Print Friendly, PDF & Email

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230. Prin completarea acestui act (n.r. formularul ANAF 230) cu datele Asociației noastre o parte din impozitul vostru pe profit se direcționează către acțiunile pe care le organizăm pentru întărirea identității naționale a fraților și surorilor noastre de sânge și credință din Harghita și Covasna. Deasemenea, orice sumă de bani depusă în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) va fi folosită în acest sens. Faptele noastre din ultimii trei ani au dovedit acest lucru.

Noi nu am făcut si nici nu vom face vreodata “acte caritabile” în Harghita si Covasna.
In cu totul altceva constă demersul Acțiunii.

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230

Taranii nostri din Inima Tarii nu au nevoie de pomana. Sunt oameni demni, iar crucea din pieptul lor e inalta pana la Cer. Avem multe de învătat de la ei.
Si ce înseamnă lupta, si suferinta, si ridicarea din deznadejde. De cele mai multe ori am vorbit cu oamenii Locului prin copiii lor, care au strans in brate un Steag Tricolor, o Carte de Mihai Eminescu, o Icoană Ortodoxă sau un Costum Popular. V-au strans in brate pe voi, dragi prieteni, dragi români din toate colturile Zării ce poartă numele de România. Căci voi prin aceste simboluri ale identității de Neam pe care le-ați trimis acolo, ați fost și sunteți în inima acelor copii. Am semănat si vom semăna în continuare împreună, în copiii români, semintele Țării…se spune ca amintirile copilariei sunt cele mai profunde si iti marchează întreaga viata. Hristos va randui ca Oamenii Mari din Tara de mâine sa fie copiii care astazi primesc din mâinile noastre un cadou înfășurat in Tricolor. Isi vor aduce aminte ca, odata, cineva venit de departe s-a uitat in ochii lor si le-a spus ca poporul român este Fat Frumos. Hristos va randui ca speranta noastra sa nu fie in zadar. Nu facem acte caritabile, ci suntem fărâme din bănuțul văduvei menit a construi o cale spre Neam, menit a construi certitudinea ca suntem vii, ca stăm înfipti de neclintit in pământul sfintit de moastele Sfintilor Români ce ne înalță fruntea spre Cer. Urcăm Scara pasind pe trepte de Voievozi, Martiri, Eroi, si ne rugăm să nu cadem. Ne facem datoria asa cum putem, dupa puterile noastre, luptăm pentru România; si atunci cand dăm lumină unei case de român, asa cum i-am da unui frate un cadou de Craciun, si atunci cand batem la poarta unui țăran din Zabala, pentru a învăța cum se înalță Tricolorul pe cei mai inalti brazi, și atunci când dăruim unui țăran din Doboi o icoană ortodoxă, si atunci când privim un copil din Tg. Secuiesc în ochi atunci când îmbracă Haina Neamului Românesc pentru a rămâne român.

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info