Demitizarea (H)istoriei. Istoria…

Demitizarea (H)istori…

Preoții ortodocși din Covasna și…

Preoții ortodocși din…

Deputatul Daniel Gheorghe: "Macr…

Deputatul Daniel Gheo…

La 23 aprilie 1400 incepea domni…

La 23 aprilie 1400 in…

Un proiect cu adevarat surprinza…

Un proiect cu adevara…

La 22 aprilie 1882 se stingea di…

La 22 aprilie 1882 se…

Un etnic maghiar: "As vrea sa va…

Un etnic maghiar: "As…

Batrana de 80 de ani condamnata …

Batrana de 80 de ani …

Adrian Zglobiu ataca din nou?: "…

Adrian Zglobiu ataca …

Doua dintre cele mai importante …

Doua dintre cele mai …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230. Prin completarea acestui act (n.r. formularul ANAF 230) cu datele Asociației noastre o parte din impozitul vostru pe profit se direcționează către acțiunile pe care le organizăm pentru întărirea identității naționale a fraților și surorilor noastre de sânge și credință din Harghita și Covasna. Deasemenea, orice sumă de bani depusă în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) va fi folosită în acest sens. Faptele noastre din ultimii trei ani au dovedit acest lucru.

Noi nu am făcut si nici nu vom face vreodata “acte caritabile” în Harghita si Covasna.
In cu totul altceva constă demersul Acțiunii.

Asociația Calea Neamului și formularul ANAF 230

Taranii nostri din Inima Tarii nu au nevoie de pomana. Sunt oameni demni, iar crucea din pieptul lor e inalta pana la Cer. Avem multe de învătat de la ei.
Si ce înseamnă lupta, si suferinta, si ridicarea din deznadejde. De cele mai multe ori am vorbit cu oamenii Locului prin copiii lor, care au strans in brate un Steag Tricolor, o Carte de Mihai Eminescu, o Icoană Ortodoxă sau un Costum Popular. V-au strans in brate pe voi, dragi prieteni, dragi români din toate colturile Zării ce poartă numele de România. Căci voi prin aceste simboluri ale identității de Neam pe care le-ați trimis acolo, ați fost și sunteți în inima acelor copii. Am semănat si vom semăna în continuare împreună, în copiii români, semintele Țării…se spune ca amintirile copilariei sunt cele mai profunde si iti marchează întreaga viata. Hristos va randui ca Oamenii Mari din Tara de mâine sa fie copiii care astazi primesc din mâinile noastre un cadou înfășurat in Tricolor. Isi vor aduce aminte ca, odata, cineva venit de departe s-a uitat in ochii lor si le-a spus ca poporul român este Fat Frumos. Hristos va randui ca speranta noastra sa nu fie in zadar. Nu facem acte caritabile, ci suntem fărâme din bănuțul văduvei menit a construi o cale spre Neam, menit a construi certitudinea ca suntem vii, ca stăm înfipti de neclintit in pământul sfintit de moastele Sfintilor Români ce ne înalță fruntea spre Cer. Urcăm Scara pasind pe trepte de Voievozi, Martiri, Eroi, si ne rugăm să nu cadem. Ne facem datoria asa cum putem, dupa puterile noastre, luptăm pentru România; si atunci cand dăm lumină unei case de român, asa cum i-am da unui frate un cadou de Craciun, si atunci cand batem la poarta unui țăran din Zabala, pentru a învăța cum se înalță Tricolorul pe cei mai inalti brazi, și atunci când dăruim unui țăran din Doboi o icoană ortodoxă, si atunci când privim un copil din Tg. Secuiesc în ochi atunci când îmbracă Haina Neamului Românesc pentru a rămâne român.

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu
Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...


Sustineti proiectele Glasul.info, sustineti unionismul, sustineti actiunile si initiativele noastre:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001

loading...


Loading...


loading...

Social Pages

Despre noi

Categorii

Recomandam

Parteneri

Follow Us


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Mai multe despre Mihai Tirnoveanu, Patriotism
Organizatii patriotice romanesti de altadata: Societatea "STEAUA"
Organizatii patriotice romanesti de altadata: Societatea “STEAUA”

Organizatii patriotice romanesti de altadata: Societatea "STEAUA". In istoria recenta...

Marian Munteanu : "Criza actuală și nevoia de unitate națională."
Miscarea Nationala: “PROIECT DE MASURI PENTRU RECUPERAREA SUVERANITATII”

Miscarea Nationala: "PROIECT DE MASURI PENTRU RECUPERAREA SUVERANITATII" 1. Un...

Șora Mihai, un vampir ”boem”? Sau cum ”rezistă” un ”filozof” în lumea asta ”rea” și în Piața Victoriei? Cu PUMNUL strâns!
Șora Mihai, un vampir ”boem”? Sau cum ”rezistă” un ”filozof” în lumea asta ”rea” și în Piața Victoriei? Cu PUMNUL strâns!

Șora Mihai, un vampir ”boem”? Sau cum ”rezistă” un ”filozof”...

Închide