RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ucraina a decis sa stopeze contrabanda prin Transnistria

Print Friendly, PDF & Email

Pe 17 mai anul curent, a intrat in vigoare interdictia pentru importul de produse accizabile in regiunea asa zisei republici transnistrene, interdictia fiind impusa de o decizie a autoritatilor ucrainene. La scurt timp dupa aceasta decizie luata de Rada de la Kiev, autoritatile transnistrene au acuzat Ucraina ca le blocheaza importurile, ingreunand astfel aprovizionarea regiunii.

Ucraina a decis sa stopeze contrabanda prin Transnistria

La acest moment nu mai exista nici un punct comun de trecere a frontierei intre Ucraina si Transnistria prin care sa se poata tranzita produse accizabile. Prin aceasta decizie, transportul de tigari, alcool sau alte produse accizabile vor mai putea fi importate doar prin punctele de trecere controlate de catre autoritatile de la Chisinau. Se preconizeaza ca prin aceste masuri pierderile bugetare ale asa ziselor autoritati transnistrene vor depasi 20 de milioane de dolari in acest an.

In contextul in care Transnistria se confrunta deja cu un grav deficit bugetar si ca marfurile de contrabanda care nu vor mai putea fi tranzitate vor afecata peste 70% din intreprinderile din regiune, situatia se anunta catastrofala pentru separatistii transnistreni.

Ucraina ar putea bloca trupele rusesti din Transnistria

Ucraina ar putea bloca trupele rusesti din Transnistria

[tp_product id=”201687117″ feed=”396″]

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline