Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

Pentru mine aceste formatiuni politice, PSD si PDL, reprezinta cancerul care roade de peste doua decenii si jumatate la temelia statului roman, fiind amenintari mai periculoase decat ungurii si rusii la un loc. In loc de mari personalitati sau de lideri politici de talie internationala, aceste formatiuni politice cu origini FSN-iste, au “nascut” numai infractori de cea mai joasa speta, inregimentand in randurile lor cele mai abjecte si mai penale scursuri ale societatii romanesti, indivizi care intr-o oricare alta tara normala ar fi fost indezirabili in absolut orice functie din aparatul de stat.

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

Constat cu mahnire ca romanii inca sunt dezbinati rau de tot in basisti si pontisti, in psd-isti si pdl-isti, fara sa priceapa catusi de putin ca avem de-a face in primul rand doar cu doua cete mari organizate de infractori, doua retele de crima organizata la nivel de stat.

Sunt lucruri pe care refuza sa le rosteasca cu voce tare atat oamenii politici cat si presa sau societatea civila. De ce atata frica? De ce inca incercam sa ne ascundem dupa deget cand situatia este acum mai grava decat oricand? Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In cei peste 25 de ani de jaf sistematic si institutionalizat la nivel national, aceste doua bande de crima organizata care au pretentia de a se considera partide politicie au devalizat o intreaga economie nationala iar acum au capatat o putere atat de mare incat isi arata adevarata fata si originile lor cominterniste / bolsevice!

Profitand de faptul ca au putut fura in voie timp de doua decenii si jumatate, aceste doua bande de crima organizata s-au intarit atat de mult financiar incat isi permit sa aiba propriile trusturi de presa prin intermediul carora sa influenteze societatea civila si opinia publica, sa denigreze valorile istorice, culturale si spirituale ale poporului roman. Publicatii ca historia.ro, adevarul.ro, gandul.info, hotnews.ro, vice.com, etc publica constant si metodic articole care denigreaza intentionat aceste valori.

Intocmai ca in cei mai puri ani ai salbaticiei cominternismului din Romania, astazi suntem asaltati din nou cu propaganda antiromaneasca finantata ca si atunci, la mijlocul secolului trecut, chiar din banii si din taxele noastre ale romanilor care muncim cinstit si platim taxe ca prostii unui stat care acum ne este dusman declarat pe fata.

Cine a strans in jurul lor si au finantat toate plosnitariile care denigreaza acum cu tot arsenalul din dotare neamul romanesc? E destul sa te uiti in imaginile de arhiva si sa observi cu atentie personajele sinistre din jurul fostilor presedinti ai Romaniei pentru a constata un cutremurator si in acelasi timp dureros adevar: dezbinarea romanilor a facut ca o mafie transpartinica cu un pronuntat caracter antiromanesc sa distruga Romania in ultimii 25 de ani.

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani, foto: deveghepatriei.wordpress.com
Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani, foto: deveghepatriei.wordpress.com

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

 1. Streangul este o pedeapsa prea blanda pt toti acesti vanzatori de neam si tara .O pedeapsa justa, in conformitate cu grozaviile si tradarile facute de acesti mafioti ar fi de exemplu: stropirea trupurilor acestora cu benzina ,care trebuie aprinsa si imediat stinsa(cam in 20-30 se, pt ca condamnatul sa nu moara imediat ), urmata de o pauza atent aleasa, pt a spune tot despre ce si cum au comis-o ( de fapt, vor spune si cat au supt de la mamele lor) , dupa care tortura se reia dupa acelasi tipic.
  Nu trebuie avuta nici o mila , fata de toti aceia care au tradat ,si-au batut joc sau au distrus, resursele si fiinta acestui neam.

 2. – Ce reprezinta Votul?
  http://bit.ly/1DNlnc9

  – Proştii eroici – mesaj catre generatia facebook
  http://bit.ly/1zVDfwu

  – Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana
  http://bit.ly/1Fx6rSV

  – Care sunt cele 11 ţări care urmează să-și piardă o mare parte a populaţiei în acest secol. România va pierde mai mulți cetățeni decât Ungaria
  http://bit.ly/1Pfsopv

  – Raport demografic ONU devastator: În 2100 România va avea doar 10 milioane de locuitori
  http://bit.ly/1Uuksm3

  – România va avea doar 10 milioane de locuitori, până în anul 2100
  http://bit.ly/1JERCwd

Lasă un răspuns

Next Post

Ucraina a decis sa stopeze contrabanda prin Transnistria

mar mai 19 , 2015
Pe 17 mai anul curent, a intrat in vigoare interdictia pentru importul de produse accizabile in regiunea asa zisei republici transnistrene, interdictia fiind impusa de o decizie a autoritatilor ucrainene. La scurt timp dupa aceasta decizie luata de Rada de la Kiev, autoritatile transnistrene au acuzat Ucraina ca le blocheaza […]
Ucraina ar putea bloca trupele rusesti din Transnistria

Poate vă place și:

libris.ro