libris.ro

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

Pentru mine aceste formatiuni politice, PSD si PDL, reprezinta cancerul care roade de peste doua decenii si jumatate la temelia statului roman, fiind amenintari mai periculoase decat ungurii si rusii la un loc. In loc de mari personalitati sau de lideri politici de talie internationala, aceste formatiuni politice cu origini FSN-iste, au „nascut” numai infractori de cea mai joasa speta, inregimentand in randurile lor cele mai abjecte si mai penale scursuri ale societatii romanesti, indivizi care intr-o oricare alta tara normala ar fi fost indezirabili in absolut orice functie din aparatul de stat.

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani

Constat cu mahnire ca romanii inca sunt dezbinati rau de tot in basisti si pontisti, in psd-isti si pdl-isti, fara sa priceapa catusi de putin ca avem de-a face in primul rand doar cu doua cete mari organizate de infractori, doua retele de crima organizata la nivel de stat.

Sunt lucruri pe care refuza sa le rosteasca cu voce tare atat oamenii politici cat si presa sau societatea civila. De ce atata frica? De ce inca incercam sa ne ascundem dupa deget cand situatia este acum mai grava decat oricand? Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In cei peste 25 de ani de jaf sistematic si institutionalizat la nivel national, aceste doua bande de crima organizata care au pretentia de a se considera partide politicie au devalizat o intreaga economie nationala iar acum au capatat o putere atat de mare incat isi arata adevarata fata si originile lor cominterniste / bolsevice!

Profitand de faptul ca au putut fura in voie timp de doua decenii si jumatate, aceste doua bande de crima organizata s-au intarit atat de mult financiar incat isi permit sa aiba propriile trusturi de presa prin intermediul carora sa influenteze societatea civila si opinia publica, sa denigreze valorile istorice, culturale si spirituale ale poporului roman. Publicatii ca historia.ro, adevarul.ro, gandul.info, hotnews.ro, vice.com, etc publica constant si metodic articole care denigreaza intentionat aceste valori.

Intocmai ca in cei mai puri ani ai salbaticiei cominternismului din Romania, astazi suntem asaltati din nou cu propaganda antiromaneasca finantata ca si atunci, la mijlocul secolului trecut, chiar din banii si din taxele noastre ale romanilor care muncim cinstit si platim taxe ca prostii unui stat care acum ne este dusman declarat pe fata.

Cine a strans in jurul lor si au finantat toate plosnitariile care denigreaza acum cu tot arsenalul din dotare neamul romanesc? E destul sa te uiti in imaginile de arhiva si sa observi cu atentie personajele sinistre din jurul fostilor presedinti ai Romaniei pentru a constata un cutremurator si in acelasi timp dureros adevar: dezbinarea romanilor a facut ca o mafie transpartinica cu un pronuntat caracter antiromanesc sa distruga Romania in ultimii 25 de ani.

Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani, foto: deveghepatriei.wordpress.com
Mafiile PSD si PDL au provocat exodul a peste 4 milioane de romani, foto: deveghepatriei.wordpress.com

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info