RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Criza lemnului –crizele Romaniei

Print Friendly, PDF & Email

Au fost nevoie de mii de oameni sa iasa in strada, sa protesteze cu sau fara autorizatie, impotriva politicilor duse in ultimii 25 de ani, cu privire la defrisarile nesabuite si ilegale din padurile ROMANIEI. Opinia strazii a aratat ca Romania are” substanta vie” nu doar in ce a mai ramas din padurile sale, ci si in acesti oameni care au un sentiment al proprietatii nationale si nu in ultimul rand, au sentimentul national.

Criza lemnului –crizele Romaniei

In opinia Noii Drepte, care in repetate randuri s-a implicat impotriva mafiei lemnului, iar dumneavoastra, presa din Arad cunoasteti implicarea Noii Drepte, prin Angel Popescu , in cazurile mafiei padurilor din Arad vorbim de cazul Luncsoara si Nadas ( si nu numai), deci in opinia noastra a Noii Drepte, criza defrisarilor de padure din Romania este una transpartinica si ea trebuie rezolvata imediat.

Noi nu venim doar sa facem publice unele constatari ci, mai mult, chiar ne pronuntam cu solutii pentu salvarea intregului ecosistem romanesc .

Nu se taie doar padurile. Din pacate dispare un intreg ecosistem, mii de plante si animale isi pierd habitatul natural iar plamanii ROMANIEI sunt atinsi de TBC-ul acestei
mafii transpartinice si transcontinentale.

NOI PROPUNEM;

libris.ro

1) O analiza la nivel guvernamental a fenomenului defrisarilor din Romania din 1990 pana azi si stabilirea pagubelor nationale, a prejudiciului, a vinovatilor si tragerea acestora la raspundere.

2) Elaborarea de urgenta a legislatiei pentru stoparea acestui fenomen negativ si interzicerea exportului de lemn brut.
Legislatie privind investitiile imediate si relansarea industriei de prelucrare a lemnului. Pe aceasta directie, solicitam o ancheta nationala cu privre la privatizarile combinatelor de prelucrare a lemnului dn Romania, recuperarea prejudiciului(daca este posibil) si pedepsirea vinovatilor.

3) Elaborarea unei legi prin care din Romania, pe urmatorii 25 de ani nu se va mai exporta lemn, ci doar produse finite (mobile, binale).

4) Pornind de la criza defrisarilor massive de lemn din padurile Romaniei, nu putem sa nu remarcam si faptul ca in aceste paduri se face un adevarat macel asupra unor specii care sunt mandria ROMANIEI (urs, lup, mistreti, cerbi , precum si fazan, prepelita . Noua Dreapta va cere oficial guvernului Romaniei sa emita un HG prin care sa opreasca macelul asupra acestor animale din padurile Romaniei, iar cetatenii straini ce vor sa vaneze in Romania sa plateasca minimum 20.000 euro / buc,exemplar vanat in Romania .

Noua Dreapta spune ca, in fapt Romania este intr-o grava disolutie fizica si la toate acestea exista si pericolul pierderii identitatii nationale prin politicile de globalizare.. De aceea noi militam pentru mentinerea fiintei noastre nationale si manifestaril;e din strada arata ca NATIONALISMUL nu a murit in Romania, iar Noua Dreapta are sansa sa politica in viitor.
NOUA DREAPTA PENTRU DUMNEZEU, NEAM SI TARA!
Angel Popescu Presedinte
Noua Dreapta Filiala Arad

Autor: Angel Popescu

Criza lemnului –crizele Romaniei, foto: Angel Popescu

Criza lemnului –crizele Romaniei, foto: Angel Popescu

[tp_product id=”203579867″ feed=”3312″]
Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info