Criza lemnului –crizele Romaniei

Au fost nevoie de mii de oameni sa iasa in strada, sa protesteze cu sau fara autorizatie, impotriva politicilor duse in ultimii 25 de ani, cu privire la defrisarile nesabuite si ilegale din padurile ROMANIEI. Opinia strazii a aratat ca Romania are” substanta vie” nu doar in ce a mai ramas din padurile sale, ci si in acesti oameni care au un sentiment al proprietatii nationale si nu in ultimul rand, au sentimentul national.

Criza lemnului –crizele Romaniei

In opinia Noii Drepte, care in repetate randuri s-a implicat impotriva mafiei lemnului, iar dumneavoastra, presa din Arad cunoasteti implicarea Noii Drepte, prin Angel Popescu , in cazurile mafiei padurilor din Arad vorbim de cazul Luncsoara si Nadas ( si nu numai), deci in opinia noastra a Noii Drepte, criza defrisarilor de padure din Romania este una transpartinica si ea trebuie rezolvata imediat.

Noi nu venim doar sa facem publice unele constatari ci, mai mult, chiar ne pronuntam cu solutii pentu salvarea intregului ecosistem romanesc .

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Nu se taie doar padurile. Din pacate dispare un intreg ecosistem, mii de plante si animale isi pierd habitatul natural iar plamanii ROMANIEI sunt atinsi de TBC-ul acestei
mafii transpartinice si transcontinentale.

NOI PROPUNEM;

1) O analiza la nivel guvernamental a fenomenului defrisarilor din Romania din 1990 pana azi si stabilirea pagubelor nationale, a prejudiciului, a vinovatilor si tragerea acestora la raspundere.

2) Elaborarea de urgenta a legislatiei pentru stoparea acestui fenomen negativ si interzicerea exportului de lemn brut.
Legislatie privind investitiile imediate si relansarea industriei de prelucrare a lemnului. Pe aceasta directie, solicitam o ancheta nationala cu privre la privatizarile combinatelor de prelucrare a lemnului dn Romania, recuperarea prejudiciului(daca este posibil) si pedepsirea vinovatilor.

3) Elaborarea unei legi prin care din Romania, pe urmatorii 25 de ani nu se va mai exporta lemn, ci doar produse finite (mobile, binale).

4) Pornind de la criza defrisarilor massive de lemn din padurile Romaniei, nu putem sa nu remarcam si faptul ca in aceste paduri se face un adevarat macel asupra unor specii care sunt mandria ROMANIEI (urs, lup, mistreti, cerbi , precum si fazan, prepelita . Noua Dreapta va cere oficial guvernului Romaniei sa emita un HG prin care sa opreasca macelul asupra acestor animale din padurile Romaniei, iar cetatenii straini ce vor sa vaneze in Romania sa plateasca minimum 20.000 euro / buc,exemplar vanat in Romania .

Noua Dreapta spune ca, in fapt Romania este intr-o grava disolutie fizica si la toate acestea exista si pericolul pierderii identitatii nationale prin politicile de globalizare.. De aceea noi militam pentru mentinerea fiintei noastre nationale si manifestaril;e din strada arata ca NATIONALISMUL nu a murit in Romania, iar Noua Dreapta are sansa sa politica in viitor.
NOUA DREAPTA PENTRU DUMNEZEU, NEAM SI TARA!
Angel Popescu Presedinte
Noua Dreapta Filiala Arad

Autor: Angel Popescu

Criza lemnului –crizele Romaniei, foto: Angel Popescu
Criza lemnului –crizele Romaniei, foto: Angel Popescu
[tp_product id=”203579867″ feed=”3312″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Pentru mortii necunoscuti - Ziua Eroilor

joi mai 21 , 2015
Sufletul omenesc are tainele lui. Chiar in ceasurile de bucurie, putine acum, umbra coboara dintr-o data peste luminisul gandurilor, si un glas misterios ne indeamna sa plangem… Nu stiu, dar poate e un prisos de iubire sau de pareri de rau care se preface in lacrimi, e, poate, darul simtirii […]
Mausoleul Eroilor din Iasi - Pentru mortii necunoscuti - 21 Mai : Ziua Eroilor

Poate vă place și:

libris.ro