Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu

Mizeriile lui Iliescu sunt inspirate de cominterniştii capitalişti din USA (Scopul ultim al cominternului este abolirea statului, deci globalizarea. Comunismul a fost doar o metodă, abandonată de evrei prin anii ’50).Pentru a dovedi că Iliescu este puşcăriabil, românii “de bine” caută originea mizeriilor lui prin Moscova cu aceeaşi încrâncenare cu care adună probe pentru a dovedi că Băsescu este puşcăriabil.

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu

Băsescu are ca susţinere “americanii” sau gittensteinii din USA. Şi numai de-ar fi să respect principiul simetriei, de-aş fi în locul vostru, tot m-aş orienta în cazul lui Iliescu spre USA. Ori credeţi că Iliescu este structural diferit de Băsescu? Ori credeţi că nu aţi obosit orice audienţă cu căutările şi cu abundenţa rezultatelor ca să nu merite să încercaţi şi în direcţia exact opusă?

De fapt direcţia nu este exact opusă – şi greu o să vă intre-n cap o aşa posibilitate – pentru că aşa cum v-am spus cominterniştii au trecut încă din anii ’50 de la comunism la capitalism, din URSS în USA.

Tata lui Traian Băsescu a fost ceist în armată. Dumitru Băsescu a fost locţiitorul comandantului armatei, fiind, de fapt, ca şi tata Monicăi Macovei, politrucul ideologic al armatei, adjunctul lui Vasile Milea. Şi aici trebuie făcută o mică deviaţie; Traian a fost conform informaţiilor furnizate de “Şogunul” un politruc şi nu un securist.

Deci, Traian Băsescu a fost ceva mult mai mare decât securiştii sau kaghebiştii. A fost omul structurii internaţionaliste. Un cominternist! La câte a făcut Băsescu, putea fi altfel, adică putea fi doar un banal colonel de securitate? Haida de!

Ceea ce vedem noi sunt securiştii şi … kaghebişti, adică nişte naţionalişti blonzi. Noi nu avem nici informaţia şi nici educaţia de a-i vedea pe cominternişti. Jimbii creţulii (cominterniştii) sunt prin ambasade şi, eventual, printre oligarhii lui Putin.

ANALOGIA ACEASTA TREBUIE SĂ VĂ DEA DE GÂNDIT!

Deci, căutaţi după originea mizeriilor lui Iliescu exact acolo unde aţi găsit originea mizeriilor lui Băsescu: la ghiorţanii din USA! Ca în cazul lui Băsescu nu este o garanţie că veţi obţine şi pedepsirea lui Iliescu dar, măcar, veţi obţine dovezi la fel de conturate ca şi dovezile împotriva lui Băsescu! Prostitu-v-au!!!!!

Autor: Costea Ioan

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu, foto: presidency.ro
Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu, foto: presidency.ro

 

 

[tp_product id=”198259860″ feed=”396″]