RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu

Print Friendly, PDF & Email

Mizeriile lui Iliescu sunt inspirate de cominterniştii capitalişti din USA (Scopul ultim al cominternului este abolirea statului, deci globalizarea. Comunismul a fost doar o metodă, abandonată de evrei prin anii ’50).Pentru a dovedi că Iliescu este puşcăriabil, românii “de bine” caută originea mizeriilor lui prin Moscova cu aceeaşi încrâncenare cu care adună probe pentru a dovedi că Băsescu este puşcăriabil.

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu

Băsescu are ca susţinere “americanii” sau gittensteinii din USA. Şi numai de-ar fi să respect principiul simetriei, de-aş fi în locul vostru, tot m-aş orienta în cazul lui Iliescu spre USA. Ori credeţi că Iliescu este structural diferit de Băsescu? Ori credeţi că nu aţi obosit orice audienţă cu căutările şi cu abundenţa rezultatelor ca să nu merite să încercaţi şi în direcţia exact opusă?

De fapt direcţia nu este exact opusă – şi greu o să vă intre-n cap o aşa posibilitate – pentru că aşa cum v-am spus cominterniştii au trecut încă din anii ’50 de la comunism la capitalism, din URSS în USA.

Tata lui Traian Băsescu a fost ceist în armată. Dumitru Băsescu a fost locţiitorul comandantului armatei, fiind, de fapt, ca şi tata Monicăi Macovei, politrucul ideologic al armatei, adjunctul lui Vasile Milea. Şi aici trebuie făcută o mică deviaţie; Traian a fost conform informaţiilor furnizate de “Şogunul” un politruc şi nu un securist.

Deci, Traian Băsescu a fost ceva mult mai mare decât securiştii sau kaghebiştii. A fost omul structurii internaţionaliste. Un cominternist! La câte a făcut Băsescu, putea fi altfel, adică putea fi doar un banal colonel de securitate? Haida de!

Ceea ce vedem noi sunt securiştii şi … kaghebişti, adică nişte naţionalişti blonzi. Noi nu avem nici informaţia şi nici educaţia de a-i vedea pe cominternişti. Jimbii creţulii (cominterniştii) sunt prin ambasade şi, eventual, printre oligarhii lui Putin.

ANALOGIA ACEASTA TREBUIE SĂ VĂ DEA DE GÂNDIT!

Deci, căutaţi după originea mizeriilor lui Iliescu exact acolo unde aţi găsit originea mizeriilor lui Băsescu: la ghiorţanii din USA! Ca în cazul lui Băsescu nu este o garanţie că veţi obţine şi pedepsirea lui Iliescu dar, măcar, veţi obţine dovezi la fel de conturate ca şi dovezile împotriva lui Băsescu! Prostitu-v-au!!!!!

Autor: Costea Ioan

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu, foto: presidency.ro

Basescu, acelasi gen de mizerie cu origini cominterniste ca si Iliescu, foto: presidency.ro

 

 

[tp_product id=”198259860″ feed=”396″]

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline