Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase

Actiunea „Români Pentru Români” nu poate fi blocata, caci nu este doar un cont de “fb” pe care “administratorii” l-au ras dupa numai trei zile, ci o stare de spirit. Intr-un timp in care din manualele scolare dispar voievozii romani si poetii nationali, intr-o vreme in care copiilor li se inoculeaza de catre mass-media false modele (anti-modele, de fapt), noi vrem sa le vorbim despre România. Vrem sa le daruim simbolurile Tarii in care s-au nascut. Acest lucru deranjeaza.

Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase… mai ales in Harghita si Covasna. Noi gandim insa altfel (“altfel” fiind un teremen la moda, nu?), consideram ca cel mai mare pericol ar fi ca acesti copii sa creasca fara repere, deznationalizati si fara speranta de a avea un viitor românesc in tara lor. De aceea Tricolorul Românesc, cuvintele lui Mihai Eminescu si Rugaciunea Ortodoxa vor ajunge la ei, pentru a creste români, avand in suflet aceste radacini ale identitatii nationale, pentru a nu deveni frunze in vanturile cele schimbatoare, ci pentru a se inalta stejari. In acest scop am demarat Actiunea Romani pentru Romani. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru nimeni nu ne va putea opri.

Din Timisoara, datorita unei doamne speciale care deocamdata vrea cu orice pret sa-si pastreze anonimatul, au sosit astazi 50 de carti de Mihai Eminescu si de rugaciuni, pe drum, tot de la aceasta “sursa secreta”, care si-a mobilizat exemplar grupul de prieteni, sunt o suta de steaguri tricolore si un numar insemnat de carti (Actiunea ia amploare), doamna Mirela Fry-Fometescu a depus o importanta suma de bani in cont (alte carti si steaguri), Stanciu Gabriel George, Ana-Maria Elena Bejan si mai vechea noastra prietena Aura Mariana, au contribuit deasemenea la Actiunea noastra comuna. Multumim din suflet, dragi români! Actiunea “Români pentru Români” isi propune premierea elevilor români din Harghita si Covasna, la sfarsit de an scolar, cu un Tricolor românesc, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In vederea indeplinirii acestei misiuni, puteti trimite pe adresa mea volume de Mihai Eminescu, carti de rugaciune si drapele tricolore. Daca va este mai usor, si ma refer in special la voi, cei din diaspora, puteti trimite orice suma in bani, in contul destinat actiunii, la fel ca la actiunile anterioare, urmand ca noi, organizatorii, sa achizitionam cele enuntate mai sus.

Adresa mea este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!

Sursa: Mihai Tirnoveanu

Nota noastra: Am constatat cu mahnire ca impotriva acestor laudabile actiuni ale dr. Mihai Tîrnoveanu si ale  Actiunii „Români Pentru Români” s-au unit mai multe forte, unele mai intunecate decat altele. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase pentru cei care sunt platiti sa faca propaganda globalismului, desfiintarii statelor nationale, impotriva libertatilor religioase si a romanismului in general.

Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti, sursa foto: Mihai Tirnoveanu
Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti, sursa foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”86074382″ feed=”158″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Asediul de la Golubăț (Golubac) din 3 iunie 1428 sau din faptele de "vitejie" ale marelui regat al Ungariei

mie iun. 3 , 2015
Golumbacu, Columbei sau Golubăț (Golubac/Голубац în limba sârbă) este un oras mic portuar, candva o fosta cetate, situată pe malul Dunării în districtul „ Braničevo”, in Serbia de nord est la frontiera cu România, frontieră formată de Dunăre pe o lungime de aproximativ 52 km. In 3 iunie 1428  Dan al II-lea, […]
Asediul de la Golubăț (Golubac) din 3 iunie 1428 sau din faptele de "vitejie" ale marelui regat al Ungariei

Poate vă place și:

libris.ro