RSS

Cum se combate separatismul în C…

Cum se combate separa…

Inițiativă atipică: un liberal d…

Inițiativă atipică: u…

Se munceste intens la excluderea…

Se munceste intens la…

Patron de restaurant din Târgu M…

Patron de restaurant …

S-a ajuns mult prea departe! Rez…

S-a ajuns mult prea d…

Ion Cristoiu: "Augustin Lazăr tr…

Ion Cristoiu: "August…

Nu e puțin ciudat că un personaj…

Nu e puțin ciudat că …

Răni adânci în conștiința române…

Răni adânci în conști…

Gelu Vișan: "Gabriela Firea se e…

Gelu Vișan: "Gabriela…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rusia a “inchiriat” Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii

Print Friendly, PDF & Email

Rusia a “inchiriat” Chinei  1 milion de hectare de padure destinate taierii. Este o veste șocantă semnalata în februarie și din anumite motive se pare ca inca nu a cauzat nici macar cea mai mică reactie din partea presei, opiniei publice, societatii civile, organizatiilor ecologiste, etc. Autoritatile chineze au declarat că economia chineză are o foarte mare nevoie de resurse forestiere, deci  au lua în considerare Rusia, cu rezervele sale mari de lemn, ca principalul partener strategic.

Rusia a “inchiriat” Chinei  1 milion de hectare de padure destinate taierii

In urma intelegerii si negocierilor dintre China si Federatia Rusa, un proiectul-pilot cu capital chinez va fi demarat pe teritoriul Federației Ruse, respectand condițiile legislației forestiere a întreprinderilor din Rusia, proiect in care vor fi efectuate in cadrul fondului forestier, exploatare forestieră și prelucrare, inclusiv producția de celuloză. Platforma experimentala se va afla in una din regiunile din Siberia.

Pentru a identifica zona cea mai profitabila, FFA si-a exprimat disponibilitatea de a oferi partii chineze orice informație privind stocurile de lemn din Rusia și modalități de dezvoltare a industriei forestiere pe teritoriul Federației Ruse.

Sursa: Glasul.info, David Jewberg

Rusia a "inchiriat" Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii, foto: facebook.com/ David Jewberg

Rusia a “inchiriat” Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii, foto: facebook.com/ David Jewberg

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline