RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rusia a “inchiriat” Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii

Print Friendly, PDF & Email

Rusia a “inchiriat” Chinei  1 milion de hectare de padure destinate taierii. Este o veste șocantă semnalata în februarie și din anumite motive se pare ca inca nu a cauzat nici macar cea mai mică reactie din partea presei, opiniei publice, societatii civile, organizatiilor ecologiste, etc. Autoritatile chineze au declarat că economia chineză are o foarte mare nevoie de resurse forestiere, deci  au lua în considerare Rusia, cu rezervele sale mari de lemn, ca principalul partener strategic.

Rusia a “inchiriat” Chinei  1 milion de hectare de padure destinate taierii

In urma intelegerii si negocierilor dintre China si Federatia Rusa, un proiectul-pilot cu capital chinez va fi demarat pe teritoriul Federației Ruse, respectand condițiile legislației forestiere a întreprinderilor din Rusia, proiect in care vor fi efectuate in cadrul fondului forestier, exploatare forestieră și prelucrare, inclusiv producția de celuloză. Platforma experimentala se va afla in una din regiunile din Siberia.

Pentru a identifica zona cea mai profitabila, FFA si-a exprimat disponibilitatea de a oferi partii chineze orice informație privind stocurile de lemn din Rusia și modalități de dezvoltare a industriei forestiere pe teritoriul Federației Ruse.

Sursa: Glasul.info, David Jewberg

Rusia a "inchiriat" Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii, foto: facebook.com/ David Jewberg

Rusia a “inchiriat” Chinei 1 milion de hectare de padure destinate taierii, foto: facebook.com/ David Jewberg

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline