libris.ro

Detalii despre Conferința de lucru economică pentru a evidenția numeroase probleme spinoase ale PCC

Epoch Times 22 decembrie 2020] (Intervievat de reporterii The Epoch Times Luo Ya și Zhang Dun) După încheierea Conferinței Centrale de Muncă Economică, PCC a lansat ulterior „povestea detaliată” a conferinței. Profesorul Feng Chongyi, un expert din China, consideră că această „poveste detaliată” relevă multe probleme spinoase pe care PCC trebuie să le rezolve, precum provocarea autorității lui Xi Jinping, goliciunea tezaurului PCC și criza alimentară a Chinei .

„Partidul Comunist Chinez este angajat în propagandă și minciună”
Conferința de lucru economică a Comitetului Central al CPC a avut loc la Beijing Jingxi Hotel în perioada 16-18 decembrie. Pe 20, Agenția de Știri Xinhua, purtătorul de cuvânt al Partidului Comunist Chinez, a publicat articolul „Povești detaliate despre Conferința de lucru economică centrală” cu imagini. Articolul susținea că PCC va întâmpina „șocuri triple”, „trei prime” și „cinci elemente fundamentale” în 2020.

Feng Chongyi, profesor la Universitatea de Tehnologie din Sydney și expert în problemele Chinei, a declarat reporterului The Epoch Times că lumea exterioară nu ar trebui să fie prea serioasă în legătură cu retorica Partidului Comunist Chinez: „Acest partid este bun la propagandă și minciuni. Așa este de aproape o sută de ani. Pentru a înșela lumea. Aceste cuvinte în sine sunt o practică cu această laudă și laudă de sine. ”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„În ceea ce privește aceasta, este menținerea regulii partidului de a nu cădea, iar autoritatea lui Xi Jinping de a nu cădea. A vorbit despre unele dificultăți înainte, desigur, să deschidă drumul, adică partidul lor este foarte puternic și Xi Jinping este foarte puternic. În circumstanțe dificile, au supraviețuit „, a spus profesorul Feng Chongyi.

„Luați înmormântarea ca pe un eveniment fericit”
Printre „șocurile triple” citate de mass-media oficială a Partidului Comunist Chinez, China a suferit epidemia „neașteptată” de pneumonie comunistă chineză (pneumonia Wuhan), economia mondială a căzut în cea mai gravă recesiune de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, iar unele țări au impus sancțiuni PCC. Actualizare cuprinzătoare, care se confruntă cu provocări uriașe pe arena internațională.

Presa oficială a declarat apoi că „primul care controlează epidemia”, „primul care reia munca și producția” și „primul care realizează creșterea economică de la negativ la pozitiv”, așa-numitele „trei prime”.

Profesorul Feng a spus că în orice dezastru, PCC tratează înmormântarea ca pe un eveniment fericit. „După dezastru, vorbește despre cum să lupți cu marea victorie a dezastrului. Este o rutină și folosește această rutină de fiecare dată când întâlnește ceva. Se repetă în continuare această rutină. Atât timp cât regimul său există pentru o zi, va urma această rutină. Este să transformi această înmormântare într-un eveniment fericit. Orice dezastru, oricât de mare dezastru ar aduce oamenilor, în cele din urmă, liderul partidului a câștigat o victorie majoră și apoi (pentru a-i face pe chinezi) să creadă în ea „.

Trei secrete ascunse în „controlul epidemiei” PCC
Profesorul Feng a analizat că există și trei probleme în afirmația PCC de a „prelua conducerea în controlul epidemiei”. Una este că datele statistice ale PCC sunt falsificate, adică numărul persoanelor care mor cu adevărat în Wuhan este de o sută sau o mie de ori numărul raportat de acesta.

În al doilea rând, PCC nu i-a inclus pe cei care au murit în multe locuri, în special în spitalele din oraș, au fost trimiși direct la crematoriu și arși. „Acest lucru în sine ascunde epidemia și numărul de morți”.

Al treilea este că PCC a adoptat astfel de acte barbare precum închiderea orașului, închiderea satului, închiderea mall-ului, închiderea școlii, închiderea zonei rezidențiale, inclusiv închiderea ușii, chiar dacă mor acasă, nu le este permis să iasă și toate sunt sigilate în interior. Datorită totalitarismului și disprețului său absolut față de drepturile omului și libertatea individuală, nu îi pasă deloc de acest dezastru secundar de renaștere.

Profesorul Feng a enumerat diferitele practici malefice ale PCC, cum ar fi închiderea satului, închiderea orașului, închiderea ușii etc., cum ar fi în oraș, adică toate ușile din cartierele rezidențiale sunt închise, toate închise în interior, nu ies oameni și mâncarea este trimisă din exterior. , Lasă-i să distribuie. Inclusiv unele dintre fenomenele dezvăluite în „Jurnalul colțului” la acea vreme, unele persoane se aflau în casele lor, au fost sigilate și îmbarcate în exteriorul școlii. Au murit acasă și nu li s-a permis să iasă.

„Multe sate continuă să dezgroape drumuri, astfel încât să nu poți ieși sau intra, și toate sunt sigilate în interior. Această metodă este cea mai barbară metodă care disprețuiește complet drepturile omului și nu-i pasă de consecințe. Deci spui că această eficiență este orice Locurile ușor umane, umane sau în ceea ce privește drepturile omului nu pot fi realizate. Așa că acum arată merit „.

„Prevenirea epidemiei barbarice nu poate fi considerată deloc experiență”
Profesorul Feng a spus: „Dacă nu există o prevenire a epidemiei precum Taiwan, Australia, Japonia și Coreea de Sud, prevenirea epidemiei PCC va deveni într-adevăr un mit. Cel mai tipic este Taiwanul. Taiwan nu a închis școlile sau a închis mall-urile comerciale și încă mai poate controla totul. Cu premisa protejării drepturilor fundamentale ale omului și protejării drepturilor fundamentale ale cetățenilor. ”

Profesorul Feng consideră că modelul de prevenire a epidemiei Partidului Comunist Chinez nu poate fi deloc privit ca experiență. Este unul barbar. Tratarea acestei persoane ca pe un animal este ca o ciumă de pasăre. Meriți să mori ”, nu se ia în calcul numărul deceselor. Cu toate acestea, unii politicieni occidentali răi folosesc aceste cifre ale PCC pentru a face articole. De exemplu, unii politicieni din Statele Unite folosesc acest exemplu de PCC pentru a-l ataca pe președintele Trump.

„A fost întotdeauna să raportăm binele și nu îngrijorările și nu a spus lumii ce a greșit publicului, iar acum folosește această metodă pentru a acoperi greșelile și crimele sale”, a spus el.

„Autoritatea lui Xi Jinping este contestată”

Conferința de lucru a Comitetului Central al Partidului Comunist din China a proclamat, de asemenea, „cinci elemente fundamentale”, cum ar fi autoritatea Comitetului Central al Partidului ca sprijin fundamental al tuturor grupurilor etnice în perioade de criză. Profesorul Feng a spus că ar trebui să asculte ce a spus PCC pe dos. Când a izbucnit prima dată epidemia Wuhan, oamenii erau disperați de PCC. În acel moment, autoritatea PCC a fost contestată, așa că Xi Jinping nu a îndrăznit să-și arate fața după ce s-a ascuns câteva săptămâni.

„Imaginea sa (Xi Jinping) din inimile oamenilor a scăzut. La început nu era mare, iar acum depinde de controlul și închiderea mass-media pentru a-i susține fața”, a spus el.

Cele opt probleme ale PCC
Conferința de lucru a Comitetului Central al CPC a propus, de asemenea, să se concentreze pe „opt sarcini” anul viitor. Inclusiv: problemele privind semințele și terenurile arabile; securitatea și stabilitatea lanțului de aprovizionare cu lanțul industrial; consolidarea antimonopolului și extinderea dezordonată a capitalului; rezolvarea problemelor proeminente de locuințe în marile orașe etc.

Profesorul Feng crede că toate aceste opt sarcini majore sunt cele opt probleme majore și toate sunt lucruri foarte dificile și neajutorate pentru PCC.

El a spus că probleme precum semințele și terenurile cultivate indică faptul că problema alimentelor a devenit o durere de cap majoră pentru PCC. Din cauza distrugerii metodei de prevenire a epidemiei prin blocarea orașelor și satelor de către PCC; în plus, în timpul epidemiei, inundațiile au avut loc în multe locuri, iar PCC nu a mers cu adevărat pentru a salva dezastrul. În acest an, alimentele au fost reduse foarte brusc. A importat o mulțime de cereale din străinătate. În trecut, PCC nu-i plăcea orezul Indiei ca fiind grosolan și neplăcut, acum chiar importă o mulțime de cereale din India.

În ceea ce privește „ anti-monopolul ” pe care PCC îl subliniază acum , profesorul Feng a subliniat că problema fundamentală este că trezoreria PCC este goală , iar guvernul central al trezoreriei nu mai are bani. Aceste consorții și companii mari trebuie să scoată bani din buzunare, așa că PCC a „Sloganul antimonopol a ieșit pentru a jefui capitalul privat și a le confisca banii.”

Profesorul Feng a spus: „Partidul comunist a cântat întotdeauna lozinci și a strigat la toate, dar trebuie să vă amintiți întotdeauna că strigă orice ar fi”.

Editor responsabil: Li Qiong

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info