RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Site-ul ziarului românesc Condeiul Ardelean a fost spart de catre hackeri

Print Friendly, PDF & Email

Site-ul ziarului românesc Condeiul Ardelean a fost spart de catre niste hackeri care si-au revendicat atacul, lasand pe pagina principala a site-ului  condeiulardelean.ro un mesaj in care afirma ca securitatea acestui site a fost la un nivel foarte scazut. Indiciile lasate pe pagina site-ului romanesc duc inspre “Rebel Team Hackers”, iar pe pagina de Facebook a acestora am gasit intr-adevar revendicarea atacului impotriva site-ului condeiulardelean.ro. Odata cu site-ul romanesc, hackerii mai afirma ca au mai compromis securitatea a inca doua site-uri, specificate si ele in aceeasi postare facuta de catre hackeri pe pagina lor de Facebok.

Site-ul ziarului românesc Condeiul Ardelean a fost spart de catre hackeri

Indiciile lasate pe pagina site-ului romanesc duc inspre "Rebel Team Hackers", iar pe pagina de Facebook a acestora am gasit intr-adevar revendicarea atacului impotriva site-ului condeiulardelean.ro.

Indiciile lasate pe pagina site-ului romanesc duc inspre “Rebel Team Hackers”, iar pe pagina de Facebook a acestora am gasit intr-adevar revendicarea atacului impotriva site-ului condeiulardelean.ro.

Condeiul Ardelean este un ziar online cu tematica patriotica,  un ziar saptamanal de atitudine si cultura, infiintat in anul 2007 si care isi desfasoara activitatea in zona Sfântu-Gheorghe, Covasna. Utilizatorii care au remarcat atacul hackerilor impotriva site-ului romanesc au banuit initial ca in spatele atacului ar putea sta chiar hackeri unguri.

 Utilizatorii care au remarcat atacul hackerilor impotriva site-ului romanesc au banuit initial ca in spatele atacului ar putea sta chiar hackeri unguri.

Utilizatorii care au remarcat atacul hackerilor impotriva site-ului romanesc au banuit initial ca in spatele atacului ar putea sta chiar hackeri unguri.

In ultimul timp s-au inmultit atacurile asupra site-urilor romanesti si in mod suspect, impotriva celor care sunt percepute ca fiind antisistem, patriotice sau nationaliste. Cu ceva timp in urma, mai multe site-uri cu profil religios din Romania au fost victimele atacurilor hackerilor.

Sursa: Glasul.info

Site-ul ziarului ziarului românesc Condeiul Ardelean a fost spart de hackeri

Site-ul ziarului ziarului românesc Condeiul Ardelean a fost spart de hackeri

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline