libris.ro

Toti oamenii presedintelui … sunt penali!

Toti oamenii presedintelui … sunt penali!

E posibil intr-adevar sa gresesti atunci cand iti alegi oamenii din jurul tau, oameni in care sa-ti investesti increderea si care sa se dovedeasca in timp ca nu ar fi meritat-o. Dar nu este cazul fostului asa zis presedinte, Traian Basescu.

Daca ar fi fost un caz separat, sau cel mult doua-trei, ca uneori isi mai baga dracu’ coada si le nimereste fara sa fi avut omul nici o vina, ai mai fi dat cat de cat crezare, dar cand vezi ca toata turma de suine care molfaie si ciolfaie cu dispret in jurul chiorului, nu este altceva decat o adunatura de infractori jegosi, pusi pe jaf la nivel national, institutionalizat si sistematic, iti dai seama rapid ca situatia este cam ….. „de porc”.

Toti oamenii presedintelui … sunt penali!

Pana si cel mai slab elev de gimnaziu si tot poate face un calcul de teoria probabilitatilor din care sa-i rezulte ca Basescu chiar nu avea cum sa-si aleaga un procentaj de penali atat de apropiat de 100% in jurul sau. Penalii din jurul lui Basescu nu au fost alesi la intamplare, ci au fost alesi fix asa cum se procedeaza in randul clanurilor interlope din lumea crimei organizate. S-a tinut mereu cont sa fie santajabili, pentru a putea fi tinuti mereu sub un control strict de catre capii retelei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


PNL-ul si-a facut un mare deserviciu cand a hotarat sa recicleze banda de hoti si de banditi din fostul PDL. Ca si cum nu i-ar fi fost de ajuns cu vechii penali PNL-isti, fostii conducatori ai PNL au decis practic sa duca acest partid spre moarte politica prin inregimentarea pleiadei de mafioti PDL-isti.

In conditiile in care aproape toate animalele care misunau prin jurul lui Basescu au fost ori anchetate, urmarite penal sau chiar acuzate si condamnate, este de foarte mare mirare ca inca mai exista chiar si putinii „chiorbeti” sau talibani care sa-l pupe in fund pe Basescu pana si acum.

O astfel banda de interlopi trebuie destructurata pana la ultimul individ si de asemenea trebuie luate si toate masurile legale care se pot lua intr-o democratie pentru a preveni si a preintampina din timp ca asemenea fenomen sa mai aiba vreodata loc in tara noastra.

Acum vedem ca aceste hiene stau la panda pentru a reveni din nou in haita la conducerea tarii si la reinstaurarea terorii si a jafului de proportii biblice. Nu spun ca cei actuali ar fi cu mult mai buni, dar amintirea ranilor ce le-au provocat acesti mafioti basisti fara scrupule este inca foarte vie si foarte proaspata in memoria multora dintre noi.

De peste 25 de ani avem de-a face cu o rotatie de cadre, scapam odata la 4-5 ani de o mafie doar ca sa dam de alta poate mai hamesita si mai pusa pe distrugere si pe jaf. Oare cand o sa scapam cu adevarat de comunism, de bolsevism si de jigodii antiromanesti? Cand va veni oare clipa in care romanii vor fi cu adevarat liberi de aceste scursuri ale societatii care s-au tot perindat prin fata noastra in ultimele doua decenii si jumatate?

Sursa: Glasul.info

copyright-articol

Toti oamenii presedintelui ... sunt penali!
Toti oamenii presedintelui … sunt penali!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info