RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Basarabeanca – „Basarabie, nu plânge!”, un videoclip emotionant pana la lacrimi

Print Friendly, PDF & Email

„Basarabie, nu plânge!” este un videoclip cu adevarat emotionant si inaltator al Studioului Flacăra Film, fiind filmat la Teatrul de Vară din Valea Morilor Chişinău, un loc incarcat de semnificatii deosebite pentru romanii basarabeni fiindca acolo aveau loc mitingurile antisovietice si alte actiuni care au grabit miscarea de eliberare nationala a Basarabiei din mainile fostei URSS. Artista aleasa de catre Flacara Film se numeste Aurica Dicusară ( Basarabeanca) si are o interpretare deosebit de emotionanta a unui cantec patriotic care te misca pana la lacrimi.

Sursa video: FlacaraFilm

Videoclipul „Basarabie, nu plânge!” a fost realizat de catre Studiourile de creatie ale Flacăra Film ca un omagiu adus Mișcării de Eliberare Națională din Basarabia si tuturor celor care si-au adus contributia la eliberarea de sub ocupatia sovietica a Moldovei de dincolo de Prut.

Sursa: Glasul.info

Basarabeanca - „Basarabie, nu plânge!”, un videoclip emotionant pana la lacrimi, foto: flacaratv.md

Basarabeanca – „Basarabie, nu plânge!”, un videoclip emotionant pana la lacrimi, foto: flacaratv.md

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline