Cum a inceput promovarea lui MRU in presa si mai apoi in politica romaneasca

Lovitura de stat din 1989 i-a distrus cariera de comunist UTC-ist “promitator” lui MRU (Mihai Razvan Ungureanu) si a trecut pentru o scurta perioada intr-un con de umbra, dupa ce fusese promovat intr-o perioada in diferite publicatii aflate sub controlul “partidului unic”. Revolutia “flanelistilor sionisti” din ’89 il gaseste pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania. Primele sale aparitii in viata publica sunt legate de numele lui Iosif Sava. MRU este invitat in anul 1996, in calitate de istoric si bursier (n.r. Soros) la emisiunea lui Iosif Sava, “Serata muzicală”, pentru a discuta despre un subiect putin mai neortodox: “istoria judecata dupa sex”.

MRU - UTC-ist de cinste, acum om de "dreapta"
MRU – UTC-ist de cinste, acum om de “dreapta”

Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Marc Rich

Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Marc Rich ( un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai , suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa , crima organizata si de colaborare cu Mossad, serviciul secret al Israelului).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Marc Rich a fost condamnat in SUA pentru acuzatia de a fi facut comert ilegal cu Iranul intre anii 1970-1980 dar si pentru evaziune fiscala. De fapt, despre Marc Rich s-au scris nenumarate materiale de presa in care este acuzat ca ar fi fost in spatele multor afaceri necurate cu iz mafiot si ca intreaga sa avere si-a construit-o printr-o adevarata cariera de infractor. Despre George Soros nici nu mai trebuie sa pomenim, intrucat aproape toti romanii stiu cat de mult simpatizeaza Soros tara noastra.

De altfel doar din simpla postura de lider al organizatiilor lui Soros, MRU este numit in functia de ministru de externe al Romaniei , fara sa fi avut pana atunci nimic de spus in viata politica. Deci simpla sa apartenenta la organizatiile lui Soros l-au facut eligibil pentru postul de ministru de externe al Romaniei.

Cum a inceput promovarea lui MRU in presa si mai apoi in politica romaneasca
Cum a inceput promovarea lui MRU in presa si mai apoi in politica romaneasca

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nesimtire din partea unei italience prinse la furat: "Sunt o romanca saraca si n-am bani"

mar iun. 30 , 2015
In ultimii ani, romanii au devenit tapii ispasitori pentru toate relele care se intampla prin statele Uniunii Europene. N-a contat de multe ori ca se putea dovedi foarte usor ca nu doar tiganii din Romania sau infractorii romani sunt surse de infractiuni ci si tigani cu preocupari infractionale din Slovacia, […]
Nesimtire din partea unei italience prinse la furat: "Sunt o romanca saraca si n-am bani", foto: captura video

Poate vă place și:

libris.ro