RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

S-a reluat procesul de globalizare sistat de bolsevici la sfarsitul anilor 50 in Romania

Print Friendly, PDF & Email

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, populatia Romaniei a fost victima unui barbar si macabru proces de deznationalizare, mai ales in nou creata si artificiala Regiune Autonoma Maghiara, acolo unde ocupantii sovietici au creat intentionat un pol al extremismului maghiar si al miscarilor antiromanesti. La mijlocul secolului trecut, procesul de globalizare era prezentat naivilor ca fiind “internationala socialista”, o denumire pompoasa sub care se ascundeau de fapt interesele oculte a unei elite din umbra, care inca de pe atunci isi dorea sa se ajunga cat mai curand la o guvernare mondiala.

Cati dintre voi stiu ca istoria ar fi fost cu totul alta daca nu ar fi existat sprijin anglo-american pentru bolsevicii din Rusia in timpul razboiului civil (1917 -1923)? Iata dezvaluirea facuta de catre un agent rus despre acest subiect:

“Ca agent rus ma simt obligat sa intervin si eu si sa atrag atentia ca bolsevismul a fost IMPUS in Rusia, in principal de catre ARMATA AMERICANA, care a ocupat calea ferata trans-siberiana si a asigurat supravietuirea fragilului regim bolsevic. A dat o mana de ajutor si armata britanica, rupand randurile armatei albe la Murmansk, la momentul oportun. Aceste informatii nu le-am stiut la nastere, le-am aflat si eu de la agentul rus Antony Sutton, profesorul britanic care a avut acces la arhiva Hoover si a scris despre ce a citit acolo . Instructorii militari americani au antrenat armata rosie, o misiune a Crucii Rosii americane a asigurat coordonarea pe teren a bolsevicilor, pe scurt a fost prima revolutie colorata din istorie, de culoare rosie.”, (sursa citat: ioncoja.ro)

Nu este o intamplare faptul ca Ana Pauker si-a tinut in anul 1948 discursul in limba maghiara, asa cum nu este o intamplare nici faptul ca astazi cel care face apologia crimelor antiromanesti ale Anei Pauker, adica Mihai Razvan Ungureanu, cunoaste de asemenea limba maghiara. Multiculturalitatea este o gaselnita a bolsevicilor prin care au incercat sa dilueze etnic atat Romania cat si multe alte tari si teritorii ocupate de catre ciuma rosie de la rasarit.

S-a reluat procesul de globalizare sistat de bolsevici la sfarsitul anilor 50 in Romania

In timp ce peste un milion de etnici romani au fost asimilati in Crisana de Vest prin agresivele politici de maghiarizare ale Ungariei, in Romania bolsevicii au preferat nu doar sa pastreze etnicitatea si specificul maghiar al populatiei din centrul tarii, ci chiar au si incurajat si sprijinit, inclusiv institutional si militar, extremismul maghiar si antiromanismul din aceasta zona.

Astfel se face ca pana si secuii, aliatii traditionali de pana atunci ai romanilor din Moldova si din Tara Romaneasca impotriva ungurilor sau mai tarziu impotriva imperiilor Habsburgic si mai apoi austro-ungar, au ajuns victimele unui proces de maghiarizare fortata care a continuat si dupa cel de-al doilea razboi mondial, cu toate ca oficial Ungaria nu mai avea influenta pe teritoriul Romaniei.

Regiunea Autonoma Maghiara a fost planul bolsevicilor de la care se pleca de fiecare data atunci cand era vorba de politicile de diluare etnica a populatiei din Romania. Chiar si dupa sistarea de la sfarsitul anilor ’50 a procesului de globalizare /internationalizare al Romaniei, Regiunea Autonoma Maghiara ramanea un soi de zona artificiala, similara zonelor de conflict inghetat cum sunt acum Transnistria, Abhazia sau Osetia de Sud. Procesul de deznationalizare al populatiei native nu a incetat insa absolut nici o clipa, el derulandu-se pana si in aceste clipe, sub ochii “ingaduitori” si cu aportul financiar chiar al statului roman.

Dupa aceleasi retete de inspiratie bolsevica, functioneaza astazi pe teritoriul Romaniei anumite cuiburi de propaganda antiromaneasca care beneficiaza de aportul si de sprijinul unor institutii ale statului roman, un stat care duce de altfel de multa vreme o politica antinationala. In redactiile unor publicatii antiromanesti, preocupate de propaganda impotriva valorilor morale, culturale, istorice si spirituale romanesti, gasim cu predilectie indivizi de etnie maghiara sau urmasi ai cominternistilor sositi in Romania calare pe tevile tancurilor sovietice.

Romania este acum un stat antinational, care se foloseste de resursele si de truda neamului romanesc pentru a implementa politici profund antiromanesti!

Glasul.info


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL