RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Print Friendly, PDF & Email

Propunerea legislativa facuta de catre deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita (PRU), atrage din ce in ce mai multi sustinatori care isi doresc ca acest proiect legislativ prin care se cere revenirea la denumirea de “tigani” pentru romi sa aiba succes. Sustinatorii acestei propuneri legislative s-au organizat si incearca sa mobilizeze cat mai multa lume care sa ia parte la un protest pe 18 iulie, ora 16.00, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru legea PRU de revenire la denumirea de tigani. Au creat pana si un eveniment pe Facebook prin care sa atraga cati mai multi participanti.

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Iata cum suna manifestul acestora prin care indeamna lumea sa iasa la protest:

“Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani. Veniți să ne apărăm identitatea!

S.O.S PENTRU ROMANIA
Salvarea Identității Românești și a Integrității Teritoriale.

Cei care nu puteți veni nu dați “GOING” dar puteți și voi ajuta prin distribuirea evenimentului și mobilizare.
SUNT AȘTEPTAȚI ROMÂNII DE PRETUTINDENI…ACUM E TIMPUL SA DEMONSTRAM CA FACEM CEVA CU ADEVĂRAT PENTRU ȚARĂ ȘI PENTRU NAȚIUNEA NOASTRĂ.

Punctele protestului :
1)Cerem dreptul la identitate națională proprie,(eliminarea confuziei naționale si culturale a romanilor cu alte etnii)
2)Combaterea discriminării indirecte a romanilor in tara lor in raport cu alte minorități.

Protestul (manifestație) va fi unul static,apolitic ,in Piata Universității cele 4 statui 18.07.15 intre orele 16.00-19.00.

Protestul se doreste a fi unul pasnic,chiar un schimb cultural, care ar putea ajuta la eliminarea confuziei culturale cu alte popoare,confuzie care este vehiculata la acest moment voit sau nu de mai toate statele Europei.

Pe considerentele articolului 15 din Constitutia Romaniei unde se spune ca toti cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităților publice, fără privilegii şi fără discriminări si nimeni nu este mai presus de lege,consideram ca tocmai aceste puncte (2,si 3) sunt grav incalcate in tara si dorim sa combatem discriminarea indirecta care exista la ora actuala pentru natiunea romana aflata intr-un proces se pare de exterminare.

Desi institutiile statului cele care in mod normal ar trebui sa ia masuri,au fost avertizate deseori prin scrisori,petitii,proiecte de legi se pare ca omit cu intentie problema grava cu care se confrunta natiunea romana in problema identității nationale,pentru care daca nu se lucreaza urgent cu fiecare luna ,an care trece, va deveni aproape imposibil sa se mai poată face ceva,iar natiunea romana cea care a a infaptuit aceasta tara Romania,isi pierde drepturile.

Va multumim si speram intr-o reusita a acestui protest.

HAIDEȚI SA NE LUAM PATRIA MAMA DIN MÂINILE TRĂDĂTORILOR DE NEAM ȘI ȚARĂ..”

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline