Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Propunerea legislativa facuta de catre deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita (PRU), atrage din ce in ce mai multi sustinatori care isi doresc ca acest proiect legislativ prin care se cere revenirea la denumirea de “tigani” pentru romi sa aiba succes. Sustinatorii acestei propuneri legislative s-au organizat si incearca sa mobilizeze cat mai multa lume care sa ia parte la un protest pe 18 iulie, ora 16.00, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru legea PRU de revenire la denumirea de tigani. Au creat pana si un eveniment pe Facebook prin care sa atraga cati mai multi participanti.

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Iata cum suna manifestul acestora prin care indeamna lumea sa iasa la protest:

“Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani. Veniți să ne apărăm identitatea!

S.O.S PENTRU ROMANIA
Salvarea Identității Românești și a Integrității Teritoriale.

https://youtube.com/watch?v=QG_f-6oLsgM

Cei care nu puteți veni nu dați “GOING” dar puteți și voi ajuta prin distribuirea evenimentului și mobilizare.
SUNT AȘTEPTAȚI ROMÂNII DE PRETUTINDENI…ACUM E TIMPUL SA DEMONSTRAM CA FACEM CEVA CU ADEVĂRAT PENTRU ȚARĂ ȘI PENTRU NAȚIUNEA NOASTRĂ.

Punctele protestului :
1)Cerem dreptul la identitate națională proprie,(eliminarea confuziei naționale si culturale a romanilor cu alte etnii)
2)Combaterea discriminării indirecte a romanilor in tara lor in raport cu alte minorități.

Protestul (manifestație) va fi unul static,apolitic ,in Piata Universității cele 4 statui 18.07.15 intre orele 16.00-19.00.

Protestul se doreste a fi unul pasnic,chiar un schimb cultural, care ar putea ajuta la eliminarea confuziei culturale cu alte popoare,confuzie care este vehiculata la acest moment voit sau nu de mai toate statele Europei.

Pe considerentele articolului 15 din Constitutia Romaniei unde se spune ca toti cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităților publice, fără privilegii şi fără discriminări si nimeni nu este mai presus de lege,consideram ca tocmai aceste puncte (2,si 3) sunt grav incalcate in tara si dorim sa combatem discriminarea indirecta care exista la ora actuala pentru natiunea romana aflata intr-un proces se pare de exterminare.

Desi institutiile statului cele care in mod normal ar trebui sa ia masuri,au fost avertizate deseori prin scrisori,petitii,proiecte de legi se pare ca omit cu intentie problema grava cu care se confrunta natiunea romana in problema identității nationale,pentru care daca nu se lucreaza urgent cu fiecare luna ,an care trece, va deveni aproape imposibil sa se mai poată face ceva,iar natiunea romana cea care a a infaptuit aceasta tara Romania,isi pierde drepturile.

Va multumim si speram intr-o reusita a acestui protest.

HAIDEȚI SA NE LUAM PATRIA MAMA DIN MÂINILE TRĂDĂTORILOR DE NEAM ȘI ȚARĂ..”

Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.
Protest pe 18 iulie, ora 16.00, în Piața Universității din București, pentru legea PRU de revenire la denumirea de țigani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Bogdan Diaconu: "În loc să ajute săracii, Banca Mondială și Banca Europeană ajută miliardarii din banii noștri, ai tuturor"

sâm iul. 4 , 2015
Lidl și Kaufland au primit circa 900 de milioane de dolari de la Banca Mondială și de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) ca să se extindă în Europa de Est, așadar și în România, potrivit publicației The Guardian. Cele două bănci iau bani de la guverne, adică […]
Partidul Romania Unita : Comunicat de presă PRU: Solicit Guvernului oprirea privatizărilor și eficientizarea companiilor de stat, nu înstrăinarea lor

Poate vă place și:

libris.ro