RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Satul romanesc, izvor de putere si de credinta

Print Friendly, PDF & Email

Voi privi intotdeauna catre satul românesc. De acolo imi voi lua putere si credinta, caci acolo este Biserica, acolo sunt mormintele sfinte. De acolo voi lua lectii de viata, de rânduiala si de lupta. Din privirea taranilor. Acei ochi imi vor spune daca drumul este de urmat sau nu. In ei am incredere, si speranta totodata. Nu infatisez aici o imagine idilica a satului românesc, citita din carti. Spun numai ce am vazut. In toate satele din Harghita si Covasna in care am fost am vazut biserici pline se tarani, am vazut si am simtit credinta lor in Hristos Mântuitorul, am vazut lupta lor pentru pastrarea identitatii românesti, efortul lor de a face fata agresiunii structurilor UDMR de la nivel local.

Satul romanesc, izvor de putere si de credinta

Acolo, România, prin acei tarani, sub pavaza Bisericii Ortodoxe, chiar lupta la propriu, pentru pastrarea limbii române, pentru identitatea noastra. Acolo este linia intâi a frontului românesc.Pentru partidele politice ,,romanesti” arealul respectiv nu are importanta, caci nu aduce voturi, fiind putini romani. Ele nu se raporteaza la Neam, ci la interesul electoral.

Dar noi nu suntem partide. Noi suntem români, români simpli, multi cu datorii la banci, cu tot felul de nevoi lumesti, cu putin timp liber, cu pacate mai multe sau mai putine, dar suntem români. Este in puterea noastra sa si aratam acest lucru.

Doamne ajuta!

Mihai Tirnoveanu

Satul romanesc, izvor de putere si de credinta

Satul romanesc, izvor de putere si de credinta

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline