Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Dupa ce ca au avut nesimtirea de a trada neamul romanesc si interesele Romaniei prin respingerea legii prin care se acorda mai usor cetatenia romana pentru etnicii romani din Serbia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria sau din alte tari unde exista comunitati de romani, acum cei care “conduc” statul roman se arata dispusi sa preia  2000 de imigranti clandestini despre care nu stiu absolut nimic. Pana unde poate merge tradarea de tara in Romania? Am fost cumva oare si noi romanii consultati inainte sa se ia o asemenea decizie?

Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Statul roman se erijeaza din ce in ce mai mult in dusmanul propriului sau popor si a propriului neam. Masurile luate pe banda rulanta impotriva cetatenilor romani de catre chiar cei care conduc statul roman, au condus la o depopulare severa a Romaniei, culminand in ultimii ani cu pierderea a peste 4 milioane de romani, plecati peste hoare in cautarea unui trai mai bun.

Acesti romani, plecati din tara cel mai probabil pentru ca aici nu-si mai puteau face un viitor si nu puteau duce o viata decenta, reprezinta ei insisi niste refugiati care au fost intampinati prin multe tari europene cu ostilitate si umiliti in cele mai josnice moduri pentru niste locuri de munca care cel mai adesea erau si foarte prost platite in comparatie cu salariile platite celor care faceau parte din populatiile autohtone din acele tari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

In acest context, cand tie ti-au plecat romanii din tara din cauza conditiilor mizerabile de pe piata locurilor de munca, din sanatate, din invatamant, din administratia locala si din multe alte domenii care au fost puse la pamant de indiferenta, hotia si prostia celor care se erijeaza in conducatorii Romaniei, ei se gandesc sa se “ofere” pentru a gazdui imigranti clandestini?

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, generalul in izmene cufurite, Gabriel Oprea, ne anunta mandru ca nu se putea ca “iubitii si stimatii” nostri demnitari sa mai stea cu salarii atat de mici, astfel ca s-a hotarat marirea considerabila a salariilor pentru anumiti demnitari, pentru ca acestia sa-si poata umple bine burdihanele, recipiente cu mult mai incapatoare decat capetele acestora.

Ce criterii de perfomanta ati indeplinit voi mai pezevenchilor pentru a merita dublarea sau triplarea salariilor? Voi chiar nu vedeti in ce hal ati adus aceasta tara? Voi chiar sunteti rupti total de realitatea cotidiana? Acum “va oferiti” sa inlocuiti romanii cu imigranti clandestini? Cat de tradatori si de mari lichele va mai puteti oare dovedi a fi?

 

Glasul.info

[tp_product id=”194111613″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

4 thoughts on “Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Lasă un răspuns

Next Post

Barbarie! In Franta sunt distruse biserici vechi de sute de ani!

joi iul. 9 , 2015
Barbarie! In Franta sunt distruse biserici vechi de sute de ani! Atentia presei este atintita de ceva vreme asupra Greciei, sau mai nou asupra caderii bursei asiatice, dar putini sunt cei din mass media romanesca ce vorbesc despre un alt fenomen la fel de ingrijorator, o schimbare atat de puternica […]
Barbarie! In Franta sunt distruse biserici vechi de sute de ani!, foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro