libris.ro

Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Dupa ce ca au avut nesimtirea de a trada neamul romanesc si interesele Romaniei prin respingerea legii prin care se acorda mai usor cetatenia romana pentru etnicii romani din Serbia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria sau din alte tari unde exista comunitati de romani, acum cei care „conduc” statul roman se arata dispusi sa preia  2000 de imigranti clandestini despre care nu stiu absolut nimic. Pana unde poate merge tradarea de tara in Romania? Am fost cumva oare si noi romanii consultati inainte sa se ia o asemenea decizie?

Statul roman nu acorda cetatenia romana pentru romanii din tarile vecine Romaniei dar se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini

Statul roman se erijeaza din ce in ce mai mult in dusmanul propriului sau popor si a propriului neam. Masurile luate pe banda rulanta impotriva cetatenilor romani de catre chiar cei care conduc statul roman, au condus la o depopulare severa a Romaniei, culminand in ultimii ani cu pierderea a peste 4 milioane de romani, plecati peste hoare in cautarea unui trai mai bun.

Acesti romani, plecati din tara cel mai probabil pentru ca aici nu-si mai puteau face un viitor si nu puteau duce o viata decenta, reprezinta ei insisi niste refugiati care au fost intampinati prin multe tari europene cu ostilitate si umiliti in cele mai josnice moduri pentru niste locuri de munca care cel mai adesea erau si foarte prost platite in comparatie cu salariile platite celor care faceau parte din populatiile autohtone din acele tari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In acest context, cand tie ti-au plecat romanii din tara din cauza conditiilor mizerabile de pe piata locurilor de munca, din sanatate, din invatamant, din administratia locala si din multe alte domenii care au fost puse la pamant de indiferenta, hotia si prostia celor care se erijeaza in conducatorii Romaniei, ei se gandesc sa se „ofere” pentru a gazdui imigranti clandestini?

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, generalul in izmene cufurite, Gabriel Oprea, ne anunta mandru ca nu se putea ca „iubitii si stimatii” nostri demnitari sa mai stea cu salarii atat de mici, astfel ca s-a hotarat marirea considerabila a salariilor pentru anumiti demnitari, pentru ca acestia sa-si poata umple bine burdihanele, recipiente cu mult mai incapatoare decat capetele acestora.

Ce criterii de perfomanta ati indeplinit voi mai pezevenchilor pentru a merita dublarea sau triplarea salariilor? Voi chiar nu vedeti in ce hal ati adus aceasta tara? Voi chiar sunteti rupti total de realitatea cotidiana? Acum „va oferiti” sa inlocuiti romanii cu imigranti clandestini? Cat de tradatori si de mari lichele va mai puteti oare dovedi a fi?

 

Glasul.info

[tp_product id=”194111613″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info