Lucrul “bine facut”: calatorii, vacante exotice, avion, reamenajari… toate pe spinarea contribuabilului

Lucrul “bine facut”: calatorii, vacante exotice, avion, reamenajari, pretentii de salariu baban… toate acestea pe spinarea contribuabilului roman! Cam prin asta se traduce inceputul de mandat al presedintelui Klaus Iohannis si nu sunt semne deloc ca vom avea parte de o derulare diferita pe viitor a “lucrului bine facut”. Ca si predecesorul sau, si actualul presedinte este mai mult preocupat sa stranga avere ca un harciog si sa se desfete porceste pe banul public. Asta este impresia generala pe care o percep multi dintre romani, iar unii dintre cei care l-au votat pe Iohannis deja regreta amarnic alegerea facuta.

Lucrul “bine facut”: calatorii, vacante exotice, avion, reamenajari, pretentii de salariu baban… toate acestea pe spinarea contribuabilului roman

RAAPPS-ul renoveaza vilele de protocol care ii sunt alocate ca destinatii pentru vacante presedintelui Romaniei, atat vila de la munte cat si cea de la mare intrand in renovare si reamenajare. Pentru complexul de protocol de la Neptun,  Regia Protocolului de stat a pornit o licitatie prin care se doreste achizitionarea unor materiale de constructie, constand in marmura, gresie, faianta, vopsele, var, etc, a caror costuri sunt estimate la suma de 30.000 de Euro.

Nu sunt uitate nici vilele de la Sinaia si de la Predeal, acolo unde pretul pentru reparatii este de aproximativ 45.000 de Euro. La inceputul lunii iunie, presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Bucuresti la Neptun pentru a inspecta personal starea complexului de protocol. Putem trage astfel concluzia ca reparatiile sunt urmarea a unor posibile nemultumiri manifestate de presedinte in timpul “inspectiei” vilelor de protocol.