Iohannis nu este de acord cu noul Cod Fiscal: Se axeaza doar pe scaderea de taxe

Iohannis nu este de acord cu noul Cod Fiscal, acuzand ca acesta se axeaza doar pe scaderea de taxe. Cu toate ca noul Cod Fiscal a fost dezbatut si aprobat de intreg Parlamentul Romaniei, stapanii mutului nu sunt de acord ca romanii sa plateasca taxe mai mici sau ca economia Romaniei sa se poata cat de cat dezvolta in niste conditii mai prielnice. Argumentele lui Iohannis sunt aceleasi pe care le aduc de fiecare data camatarii internationali de la FMI si trompetele de la Comisia Europrana care propovaduiesc “cat de bune” sunt masurile de austeritate pentru popoarele Europei.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la un eveniment organizat cu ocazia sarbatoririi a 135 de ani de infiintarea Bancii Nationale a Romaniei, prilej care i-a dat ocazia sa vorbeasca presei si sa critice noul Cod Fiscal:

“As putea invoca drept exemplu noul Cod Fiscal pe care il analizez zilele aceasta pentru a decide asupra oportunitatii de promulgare. Cred, insa, ca nu ar trebuie sa ne preocupe doar scaderea taxelor ci si maniera in care se face acesta. O astfel de schimbare este necesara, dar fara a se pune in pericol sustenabilitatea finantelor publice. In plus, fiind aflati totusi in prag de an electoral trebuie sa intelegem distanta dintre tentatia politica si realitatea economica.”, adeclarat Klaus Iohannis

 

Ce atatea scaderi de taxe? Ia nu mai umblati cu prostii voi astia de la guvernare si triplati urgent salariul mutului, ca deplasarile astea lungi sunt destul de scumpe. Cata ipocrizie mai poate avea oare in el acest salam de Sibiu? Triplarea salariului pentru 48 de Ne-demnitari i se parea cel mai bun lucru posibil de pe aceasta lume, dar noul Cod Fiscal i se pare ca vine cu prea multe masuri populiste pentru romani!

Sa-ti fie rusine Ciolanis!