Romania TV a incercat s-o otraveasca pe Monica Tatoiu cu apa!

Romania TV a incercat s-o otraveasca pe Monica Tatoiu cu apa! Dupa cum a marturisit chiar Monica Tatoiu, aceasta nu obisnuieste sa bea apa, despre care spune ca este facuta doar pentru a te spala pe dinti. Cunoscuta pentru multe dintre iesirile sale excentrice si prezenta cu predilectie in presa mondena, Tatoiu a inlocuit apa cu alcoolul. Chiar daca nu obisnuieste sa consume bauturi tari, Monica Tatoiu a marturisit ca bea zilnic alcool, in special sampanie sau vin.

“Eu beau doua pahare de sampanie la pranz sau doua pahare de vin rose la pranz si seara doua  trei pahare de vin rosu seara. Eu nu beau apa, consider ca apa e facuta sa te speli pe dinti cu ea. Intotdeauna am bagat barbatii sub masa la alcool. Ei beau vodca, eu beau vin”, a declarat Monica Tatoiu in timpul unei emisiuni de televiziune

 

De-a lungul timpului, postul de televiziune Romania TV este autorul a mai multor gafe de proportii, la care se adauga acum si aceasta tentativa de otravire a Monicai Tatoiu cu …. “apa”! Priviti imaginea din articol in care se incearca coruperea si otravirea cu apa a unui destoinic consumator de alcool. Imaginea nu este recomandata alcoolicilor si poate dauna grav dependentilor de alcool.Abia acum intelegem de ce Monica Tatoiu a fost si este inca o basista inversunata. Numai cei care sufera de aceleasi patimi si vicii isi pot intelege reciproc “suferinta”.

Consideram gestul postului de televiziune Romania TV un afront adus stilului de viata al Monicai Tatoiu si al tuturor consumatorilor de alcool devotati.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa foto: captura TV / Romania TV