libris.ro

Aurelian Pavelescu: „Falimentul dreptei, in forma PNL?”

Aurelian Pavelescu: „Falimentul dreptei, in forma PNL?”

In primul si in primul rand, despre care dreapta vorbiti domnule Aurelian Pavelescu? Aia adanc bagata pana la umar in buzunarele contribuabilului ca pana acum? In Romania nu exista nici o stanga si nici o dreapta, ci doar hoti si cotcari ce fura si cu dreapta si cu stanga! Atata ipocrizie si duplicitate exista in mediul politic romanesc incat am ajuns sa „gustam” masuri extreme „de dreapta” implementate de grupari politice de stanga si masuri eminamente de stanga, implementate de catre unii care urla ca sunt „de dreapta”, dar care au obisnuit si obisnuiesc inca sa paraziteze cu predilectie bugetul de stat, dand astfel dovada de o uriasa nesimtire .

Aurelian Pavelescu: „Falimentul dreptei, in forma PNL?”

„Instrumentul fiscal este cel mai important instrument al politicilor statale in economie. Nu singurul. Ce spune dreapta? Fiscalitatea redusa asigura dezvoltarea economiei prin incurajarea muncii, productiei, consumului si, in consecinta, salarii mai mari, ridicarea clasei antreprenoriale. Fiscalitatea mai mare este stanga, preocupata traditional de redistribuirea veniturilor, prin proiecte de asistenta catre categoriile mai sarace. Dar, ca la noi, la nimeni: dreapta a marit fiscalitatea si, azi, stanga o micsoreaza. Desigur, micsoarea impozitarii are legatura cu faptul ca varful crizei a trecut, iar PSD-ul lui Ponta isi permite scaderea TVA si a altor taxe si impozite intr-un context favorabil.

Lasat fara program de guvernare, pentru ca liberalii au jucat mereu cartea reducerii fiscalitatii, proiectandu-se in aparatorii liberei initiative, PNL reactioneaza halucinant: NU e de acord cu relaxarea fiscala acum. Isi neaga, astfel, propria linie politica numai pentru faptul ca nu el, ci guvernul de stanga si-a asumat asta. Invoca chestiuni de implementare, vor garantii, asigurari, neaga sustenabilitatea… Simple pretexte, pentru ca, evident, relaxarea fiscala este o chestiune de proces, de asumare. Daca nu-ti asumi sa relaxezi piata, tinand-o in chingile de fier ale TVA-ului de 24%, taxelor pe stalpi, accizarii foarte mari a combustibililor etc., atunci, de unde?”, a postat Aurelian Pavelescu pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info