Bogdan Diaconu: „Vom demara o campanie de boicotare a companiilor și a produselor ungurești ca reacție la faptul că Ungaria nu îl predă pe Marko Attila”

Bogdan Diaconu: "Vom demara o campanie de boicotare a companiilor și a produselor ungurești ca reacție la faptul că Ungaria nu îl predă pe Marko Attila", foto: facebook.com/MihaiBogdanDiaconu

Scrisoare către premierul Ungariei Viktor Orban

Vom demara o campanie de boicotare a companiilor și a produselor ungurești ca reacție la faptul că Ungaria nu îl predă pe Marko Attila

Domnule prim-ministru,
Vă solicit să renunțați să veniți în România pentru a nu provoca iarăși animozități cu declarații împotriva statului român, dar vă atenționez că, dacă autoritățile române sunt părtașe la infracțiunile lui Marko Attila și de aceea au uitat să-l aducă să răspundă în fața justiției, poporul român nu acceptă un asemenea comportament din partea Ungariei.

Tocmai de aceea vă avertizez că Partidul România Unită va demara în România o campanie publică de boicotare a companiilor și a produselor ungurești, ca răspuns la disprețul statului maghiar față de lege și ca reacție la faptul că Ungaria nu-l predă pe Marko Attila. Oricum ați depășit orice măsură a toleranței noastre în ultimii ani sprijinind

UDMR și alte formațiuni maghiare din dorința unui nou rapt teritorial pe care îl și puneți în aplicare prin retrocedări frauduloase, similar cu cel la care a participat și Marko Attila.

Publicul românesc a aflat cu stupoare că aveți neobrăzarea să veniți în România pe 25 iulie, în timp ce Ungaria îl ascunde și îl protejează pe infractorul Marko Attila de justiția din România. Faptul că autoritățile române vă permit să veniți pe teritoriul statului român în timp ce dumneavoastră nesocotiți fățiș autoritatea acestuia este o problemă internă a României și trebuie să ne-o rezolvăm singuri. Nu sunteți dumneavoastră vinovat că diplomația română este slugarnică, lașă și incapabilă să vă declare indezirabil.

Vinovăția dumneavoastră este că protejați un urmărit internațional, încălcând atât principiul suveranității României, cât și pe cel al normelor europene de drept. Acest lucru ne dovedește fără putință de tăgadă că sunteți în complicitate cu Marko Attila și că retrocedările ilegale din Transilvania, pentru care a și fost condamnat, au girul și sprijinul direct al Budapestei.

Cu toate acestea, cu toate că sunteți în mod clar un inamic al României, vă permiteți să veniți la noi în țară să ne spuneți iarăși cum ar trebui noi să procedăm cu Transilvania, cum ar trebui să acceptăm protecția Ungariei asupra teritoriului românesc, ideea unui alt slujbaș al dumneavoastră, Laszlo Tokes, și cum ar trebui să-i retrocedăm Ungariei prin interpușii săi tot ceea ce statul român a răscumpărat deja cu aur.

Vă jucați cu răbdarea unui popor care și-a mai pus o dată opinca pe Parlamentul de la Budapesta, protejându-vă însă populația, hrănind-o și respectând-o, deși trupele maghiare, de fiecare dată când au ajuns în România, s-au dedat întotdeauna la măceluri și la fapte abominabile împotriva populației românești. Dar aceasta este diferența dintre o cultură străveche, umană și tolerantă cu străinii, și una venită de aiurea, plină de complexe identitare, violentă și hrăpăreață, care are conștiința faptului că vrea ce nu-i aparține și este gata de orice pentru a-și înfăptui tâlhăriile.

Faptul că Guvernul dvs. îl dosește acum pe un urmărit internațional transformă întreaga Ungarie într-un stat infractor al cărui lider plin de închipuiri bolnave sunteți.

Toleranța noastră a ajuns la final. Predați-l pe Marko Attila sau veți fi responsabil pentru o pedeapsă pe măsură din partea românilor!

Bogdan Diaconu
Deputat al României
Președintele Partidului România Unită

Sursa: Bogdan Diaconu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns