Bogdan Diaconu: “Vom demara o campanie de boicotare a companiilor și a produselor ungurești ca reacție la faptul că Ungaria nu îl predă pe Marko Attila”

Scrisoare către premierul Ungariei Viktor Orban

Vom demara o campanie de boicotare a companiilor și a produselor ungurești ca reacție la faptul că Ungaria nu îl predă pe Marko Attila

Domnule prim-ministru,
Vă solicit să renunțați să veniți în România pentru a nu provoca iarăși animozități cu declarații împotriva statului român, dar vă atenționez că, dacă autoritățile române sunt părtașe la infracțiunile lui Marko Attila și de aceea au uitat să-l aducă să răspundă în fața justiției, poporul român nu acceptă un asemenea comportament din partea Ungariei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Tocmai de aceea vă avertizez că Partidul România Unită va demara în România o campanie publică de boicotare a companiilor și a produselor ungurești, ca răspuns la disprețul statului maghiar față de lege și ca reacție la faptul că Ungaria nu-l predă pe Marko Attila. Oricum ați depășit orice măsură a toleranței noastre în ultimii ani sprijinind

UDMR și alte formațiuni maghiare din dorința unui nou rapt teritorial pe care îl și puneți în aplicare prin retrocedări frauduloase, similar cu cel la care a participat și Marko Attila.

Publicul românesc a aflat cu stupoare că aveți neobrăzarea să veniți în România pe 25 iulie, în timp ce Ungaria îl ascunde și îl protejează pe infractorul Marko Attila de justiția din România. Faptul că autoritățile române vă permit să veniți pe teritoriul statului român în timp ce dumneavoastră nesocotiți fățiș autoritatea acestuia este o problemă internă a României și trebuie să ne-o rezolvăm singuri. Nu sunteți dumneavoastră vinovat că diplomația română este slugarnică, lașă și incapabilă să vă declare indezirabil.

Vinovăția dumneavoastră este că protejați un urmărit internațional, încălcând atât principiul suveranității României, cât și pe cel al normelor europene de drept. Acest lucru ne dovedește fără putință de tăgadă că sunteți în complicitate cu Marko Attila și că retrocedările ilegale din Transilvania, pentru care a și fost condamnat, au girul și sprijinul direct al Budapestei.

Cu toate acestea, cu toate că sunteți în mod clar un inamic al României, vă permiteți să veniți la noi în țară să ne spuneți iarăși cum ar trebui noi să procedăm cu Transilvania, cum ar trebui să acceptăm protecția Ungariei asupra teritoriului românesc, ideea unui alt slujbaș al dumneavoastră, Laszlo Tokes, și cum ar trebui să-i retrocedăm Ungariei prin interpușii săi tot ceea ce statul român a răscumpărat deja cu aur.

Vă jucați cu răbdarea unui popor care și-a mai pus o dată opinca pe Parlamentul de la Budapesta, protejându-vă însă populația, hrănind-o și respectând-o, deși trupele maghiare, de fiecare dată când au ajuns în România, s-au dedat întotdeauna la măceluri și la fapte abominabile împotriva populației românești. Dar aceasta este diferența dintre o cultură străveche, umană și tolerantă cu străinii, și una venită de aiurea, plină de complexe identitare, violentă și hrăpăreață, care are conștiința faptului că vrea ce nu-i aparține și este gata de orice pentru a-și înfăptui tâlhăriile.

Faptul că Guvernul dvs. îl dosește acum pe un urmărit internațional transformă întreaga Ungarie într-un stat infractor al cărui lider plin de închipuiri bolnave sunteți.

Toleranța noastră a ajuns la final. Predați-l pe Marko Attila sau veți fi responsabil pentru o pedeapsă pe măsură din partea românilor!

Bogdan Diaconu
Deputat al României
Președintele Partidului România Unită

Sursa: Bogdan Diaconu

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Apologia Miscarii Legionare va fi pedepsita cu inchisoare. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

mie iul. 22 , 2015
Apologia Miscarii Legionare va fi pedepsita cu inchisoare. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea “pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.” […]
Ghinion, Iohannis vrea ca romanii sa aiba preturi ca in Austria dar salarii, pensii si alocatii ca in Somalia

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro