libris.ro

Romania „lor” este total diferita fata de Romania noastra

Romania „lor” este total diferita fata de Romania noastra

Redam un comentariu care dupa parerea noastra reflecta perfect situatia de la acest moment din Romania. Multi dintre noi suntem constienti deja ca de fapt exista doua Romanii, una in care nu exista nici un pic de respect fata de cetateni si fata de lege, nici un pic de bun simt fata de principiile fundamentale ale Constitutiei Romaniei si inca o Romanie, una a celor multi si supusi unei opresiuni barbare pe toate planurile posibile, printr-un atac sistematic si institutionalizat asupra valorilor morale, culturale, istorice si spirituale ale poporului roman, impotriva economiei nationale si impotriva etosului neamului romanesc:

„România mea. România noastră. România noastră de care, în ultimii 24 de ani, s-a ales praful. România noastră, din care, în ultimii 24 de ani, s-a furat totul. România noastră în care tu, eu și mulți alții își duc viața de pe o zi pe alta, așteptând îngrijorați să vedem dacă mai vine poștașul, dacă mai aveți un loc de muncă. În tot acest timp, în România lor se trăiește altfel. Ei nu știu cât costă o pâine. Nu îi interesează cât costă o pâine. Și, ce e și mai trist, nu îi interesează dacă mulți dintre noi mai putem cumpăra acea pâine.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un om care lucrează de peste 20 de ani în domeniul privat. Nu am vile în străinătate, nu am conturi bancare ascunse, nu am fost unul dintre “băieții deștepți”. Am ales însă să rămân corect, să plătesc către România noastră toate datoriile pe care le-am avut față de ea. Ei, în România lor, nu știu, probabil, ce înseamnă aceste lucruri. Eu, în România mea, am făcut nopți albe gândindu-mă că trebuie să plătesc salarii, că trebuie să merg înainte.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un părinte care și-a învățat cei doi copii că nu este frumos să ia ce nu este al lor, că nu este frumos să nu îi respecți pe vârstnici, că școala este cea care ne face oameni, alături de familie. Că trebuie să aibă credință în Dumnezeu, pentru că El nu ne-a lăsat niciodată, doar noi ne-am întors fața de la El. Îmi prețuiesc copiii, dar și pe toți cei de vârsta lor. Pentru că România noastră de azi nu trebuie să mai fie România lor de mâine.” , a postat Duduiala Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info