RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Romania “lor” este total diferita fata de Romania noastra

Print Friendly, PDF & Email

Redam un comentariu care dupa parerea noastra reflecta perfect situatia de la acest moment din Romania. Multi dintre noi suntem constienti deja ca de fapt exista doua Romanii, una in care nu exista nici un pic de respect fata de cetateni si fata de lege, nici un pic de bun simt fata de principiile fundamentale ale Constitutiei Romaniei si inca o Romanie, una a celor multi si supusi unei opresiuni barbare pe toate planurile posibile, printr-un atac sistematic si institutionalizat asupra valorilor morale, culturale, istorice si spirituale ale poporului roman, impotriva economiei nationale si impotriva etosului neamului romanesc:

“România mea. România noastră. România noastră de care, în ultimii 24 de ani, s-a ales praful. România noastră, din care, în ultimii 24 de ani, s-a furat totul. România noastră în care tu, eu și mulți alții își duc viața de pe o zi pe alta, așteptând îngrijorați să vedem dacă mai vine poștașul, dacă mai aveți un loc de muncă. În tot acest timp, în România lor se trăiește altfel. Ei nu știu cât costă o pâine. Nu îi interesează cât costă o pâine. Și, ce e și mai trist, nu îi interesează dacă mulți dintre noi mai putem cumpăra acea pâine.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un om care lucrează de peste 20 de ani în domeniul privat. Nu am vile în străinătate, nu am conturi bancare ascunse, nu am fost unul dintre “băieții deștepți”. Am ales însă să rămân corect, să plătesc către România noastră toate datoriile pe care le-am avut față de ea. Ei, în România lor, nu știu, probabil, ce înseamnă aceste lucruri. Eu, în România mea, am făcut nopți albe gândindu-mă că trebuie să plătesc salarii, că trebuie să merg înainte.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un părinte care și-a învățat cei doi copii că nu este frumos să ia ce nu este al lor, că nu este frumos să nu îi respecți pe vârstnici, că școala este cea care ne face oameni, alături de familie. Că trebuie să aibă credință în Dumnezeu, pentru că El nu ne-a lăsat niciodată, doar noi ne-am întors fața de la El. Îmi prețuiesc copiii, dar și pe toți cei de vârsta lor. Pentru că România noastră de azi nu trebuie să mai fie România lor de mâine.” , a postat Duduiala Gheorghe


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline