Romania „lor” este total diferita fata de Romania noastra

Va exploda mamaliga pana la urma in Romania? Romanii cer pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare!

Redam un comentariu care dupa parerea noastra reflecta perfect situatia de la acest moment din Romania. Multi dintre noi suntem constienti deja ca de fapt exista doua Romanii, una in care nu exista nici un pic de respect fata de cetateni si fata de lege, nici un pic de bun simt fata de principiile fundamentale ale Constitutiei Romaniei si inca o Romanie, una a celor multi si supusi unei opresiuni barbare pe toate planurile posibile, printr-un atac sistematic si institutionalizat asupra valorilor morale, culturale, istorice si spirituale ale poporului roman, impotriva economiei nationale si impotriva etosului neamului romanesc:

„România mea. România noastră. România noastră de care, în ultimii 24 de ani, s-a ales praful. România noastră, din care, în ultimii 24 de ani, s-a furat totul. România noastră în care tu, eu și mulți alții își duc viața de pe o zi pe alta, așteptând îngrijorați să vedem dacă mai vine poștașul, dacă mai aveți un loc de muncă. În tot acest timp, în România lor se trăiește altfel. Ei nu știu cât costă o pâine. Nu îi interesează cât costă o pâine. Și, ce e și mai trist, nu îi interesează dacă mulți dintre noi mai putem cumpăra acea pâine.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un om care lucrează de peste 20 de ani în domeniul privat. Nu am vile în străinătate, nu am conturi bancare ascunse, nu am fost unul dintre “băieții deștepți”. Am ales însă să rămân corect, să plătesc către România noastră toate datoriile pe care le-am avut față de ea. Ei, în România lor, nu știu, probabil, ce înseamnă aceste lucruri. Eu, în România mea, am făcut nopți albe gândindu-mă că trebuie să plătesc salarii, că trebuie să merg înainte.

Vă scrie Gheorghe Duduială, un părinte care și-a învățat cei doi copii că nu este frumos să ia ce nu este al lor, că nu este frumos să nu îi respecți pe vârstnici, că școala este cea care ne face oameni, alături de familie. Că trebuie să aibă credință în Dumnezeu, pentru că El nu ne-a lăsat niciodată, doar noi ne-am întors fața de la El. Îmi prețuiesc copiii, dar și pe toți cei de vârsta lor. Pentru că România noastră de azi nu trebuie să mai fie România lor de mâine.” , a postat Duduiala Gheorghe

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

3 thoughts on “Romania „lor” este total diferita fata de Romania noastra

  1. Din pacate, dupa ’89, Romania nu mai este un stat romanesc(adica nu mai apartine romanilor), fiind confiscat de o mafie formata in mare masura din alogeni(adevarate IUDE), si care l-au pus la discretia totala a unor interese straine , oculte si demonice.
    Articolul 1 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” a devenit astazi o formulare de tot rasul– amar pt noi, romanii. Pt a respecta realitatea , Articolul 1 din Constitutie ar trebui reformulat astfel:” România este o colonie antinaţionala, cu trupe americane de ocupatie, fara drepturi in politica interna si cea externa, unitar in hotie si coruptie , faramitat pe zone de interese si minoritati.”
    Abia acum putem sa ne dam seama ce mare conducator,demn si patriot a fost Nicolae Ceausescu , artizanul statului national-comunist, suveran si independent,unitar si indivizibil , in antiteza cu Mizeriile de dupa ’89 de la conducerea Romaniei. Daca in loc statului national-comunist ar fi creat un stat national -ortodox , Ceausescu ar fi trebuit trecut in randul sfintilor martiri. Chiar si asa , pt ca in timpul lui, tara (cu resursele , industria, economia si cultura ei) apartinea romanilor ar trebui sa-i ridicam lui Ceausescu, statui in fiecare localitate a Romaniei.
    .Imi vin in minte 2 imagini , ca un arc peste timp: prima, in care Ceausescu il primeste demn (in 1969) pe OMOLOGUL SAU , presedintele SUA Richard Nixon , care nu ne da ordine si indicatii pretioase , ci spune ca este primul presedite american care vine intr-o tara socialista si apoi, ca o mostra de respect , spune in limba romana: „Sa traiasca prietenia romano-americana” ; cealalta imagine este cea in care Klaus Iohannis ,mare cat un dulap si dezvelindu-si pana la urechi dantura cabalina o primeste aplecat si umil pe scunda V. Nuland, care este doar adjunctul secretarului de stat american( echivalentul adjunctului min. de externe de la noi), dar care transpira prin toata fiinta si gesturile ei , stapanire , autoritate si superioritate .
    Ca o concluzie: CE AM FOST SI CE-AM AJUNS!

Lasă un răspuns