libris.ro

Manevrele oculte pentru a instaura „guvernul meu” au esuat. Expertiza contabila il exonereaza pe Ponta de acuzatiile aduse de DNA

Manevrele oculte pentru a instaura „guvernul meu” au esuat. Expertiza contabila il exonereaza pe Ponta de acuzatiile aduse de DNA

Manevrele oculte pentru a instaura „guvernul meu” au esuat. Expertiza contabila il exonereaza pe Ponta de acuzatiile aduse de DNA. Nu facem apologia guvernarii Ponta, insa de la bun inceput, dosarul fabricat de catre institutiile de forta din Romania prin care s-a incercat rasturnarea actualului guvern a fost pur si simplu o facatura ordinara, una de cea mai joasa speta. Potrivit unor surse citate de Romania TV expertiza contabila realizata in cazul dosarului Rovinari-Turceni in care Victor Ponta este cercetat dovedeste ca nu a existat nici un prejudiciu produs statului roman.

Intr-un stat de drept, schimbarea guvernului pe cai democratice este o actiune perfect normala, atat timp cat mai ales daca acel guvern nu mai are legitimitate sau nu mai are sustinerea majoritatii din parlament. Insa acum a fost destul de clar pentru toata lumea ca anumite institutii de forta din Romania, girate si de sprijinul extern al unor interese oculte si total straine Romaniei, au incercat sa-i faca pe plac prin absolut orice fel de metode mutului din fruntea tarii si sa-i ofere pe tava „guvernul meu”.

Constatam astfel ca justitia din Romania este infiltrata si contaminata de catre niste specimene atat de infecte si de nocive pentru un stat de drept, incat au ajuns sa se implice masiv si foarte activ in viata politica a tarii, participand decisiv la alegerea sau numirea in niste functii inalte ale statului roman ale unor personaje care de cele mai multe ori nu servesc interesele romanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Glasul.info

[tp_product id=”194106874″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info