RSS
TwitterFacebookPinterest

Daniel Dragomir: Atenție! Sunt disperați! Ies toți din cotloane să se urce pe cadavrele bietelor fete și să politizeze această tragedie

Fostul ofițer SRI atrage atenția asupra disperării care a cuprins sistemul după tragedia națională de la Caracal. “Atenție! Sunt disperați! Ies toți din cotloane să se urce pe cadavrele bietelor fete și să politizeze această tragedie”.

Atenție! Sunt disperați! Statul paralel a dat deja ordinul pe unitate. Ies toți din cotloane să se urce pe cadavrele bietelor fete și să politizeze această tragedie.

Ca să acopere STS-ul incompetent și procurorul rezistent care a dormit pe el în timp ce criminalul macelărea biata fată. Ca sa ne păcălească: acum 5 ani când a murit Aura Ion în Apuseni aveau și protocoale și tot sistemul lânga ei. DOS a comunicat locația exacta la ora 19. Procurorul a dormit până la ora 06? Sau nu avea protocolul la el?
Nu le este rușine?

Ține de noi să nu îi mai lăsăm de această dată. 
Să le spunem, pe facebook, online, cu voce tare, la tv, în stradă, peste tot, că nu mai pot să ne păcălească și să ne manipuleze. Cu mic, cu mare, dragi prieteni, de data aceasta nu ne mai lăsăm. Trebuie să țipăm și să îi arătăm cu degetul pe vinovați! De data asta trebuie să plătească toți!

Să le arătăm:
Că ne-a ajuns cuțitul criminalilor la os!
Că ne-a ajuns până peste cap!
Că ne-am saturat de josnicia și mizeria cu care au umplut aceasta țară!”, a scris pe facebook Daniel Dragomir

apiland.ro

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”101942″]


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]