RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Manifestul politic al nationalistilor de la Noua Dreapta

Print Friendly, PDF & Email

Presedintele Asociatiei Noua Dreapta Arad, Angel Popescu, a postat pe contul sau de Facebook manifestul politic prin care organizatia pe care o conduce isi face cunoscut programul si intentiile sale pentru viitor, explicand in acelasi timp mai in detaliu, misiunea si esenta Noii Drepte: o grupare indreptata impotriva sistemului actual corupt care sa apere interesele intregului neam romanesc, urmand “o doctrina nationalista bazata pe credinta in Dumnezeu, iubire de Neam, devotiune fata de Patrie si respect fata de Traditie” si avand “respect si admiratie pentru toti eroii care au luptat si s-au jertfit pentru Neamul Romanesc”.

Manifestul politic al nationalistilor de la Noua Dreapta

“Ce este Noua Dreapta ?
1) Noua Dreapta este o miscare nationalista, solidara si crestina .
2) Noua Dreapta este o organizatie intemeiata pe ordine si disciplina .
3) Noua Dreapta vrea sa cladeasca o Romanie noua, un Stat National Crestin, independent si suveran, demn si prosper,in care romanii sa fie stapani.
4) Noua Dreapta duce o lupta permanentade trezire a constiintelor si de avertizare asupra pericolelor care ameninta Neamul Romanesc .
5) Noua Dreapta actioneaza cu toata consecventa in slujba intereselor fundamentale ale Romaniei si ale romanilor de pretutindeni.
6) Noua Dreapta lupta inca de la intemeiere pentru Dumnezeu, Neam si Tara, impotriva tuturor fortelor care ameninta Romania si Natiunea Romana .
7) Noua Dreapta are respect si admiratie pentru toti eroii care au luptat si s-au jertfit pentru Neamul Romanesc .
8) Noua Dreapta urmeaza o doctrina nationalista bazata pe credinta in Dumnezeu, iubire de Neam, devotiune fata de Patrie si respect fata de Traditie.

CARE ESTE MISIUNEA SI ESENTA NOII DREPTE ?
Aparitia Noii Drepte a corespuns unei necesitati de actiune concreta si concertata a nationalistilor romani. Noua Dreapta NU se opune numai unui partid ci unui intreg sistem, intruchipand astfel singura alternative reala . Noua Dreapta NU apara interesele cuiva, ci ale intregului Neam. De aceea Noua Dreapta este supra-partidara(se situeaza deasupra partidelor politice si a patimilor marunte care le macina) .
Noua Dreapta nu este deci expresia unui grup de interese, ci un instrumentin serviciul Neamului; in Noua Dreapta toti suntem angrenati intr-o lupta cu un scop supra-material; nu e vorba de satisfacerea intereselor de grup si nici capatuirea partizanilor. Elementul de baza e misiunea refacerii unei Romanii Mari, Demne si Puternice, iar obligatia principal a membrilor este cooperarea DEZINTERESATA intru realizarea acestei misiuni.”, a postat Angel Popescu pe contul sau de Facebook

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194104460″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline