RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Alaturi de Actiunea “Români pentru Români”

Print Friendly, PDF & Email

Alaturi de noi in Actiunea “Români pentru Români”: Asociatia Cultural Crestina “Justinian Teculescu” si “Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta”. Profesoara Florentina Teaca, inima asociatiei, a obtinut doua sponsorizari de cate 4.000 de lei fiecare, una din partea intreprinzatorilor cu suflet din Covasna si cealalta din partea doamnei Elena Ciobanu, o românca cu totul deosebita. Acesti bani vor fi inmanati conducerii orfelinatului, fiind extrem de utili pentru plata facturilor mari din iarna.

Dan Ciprian Grajdeanu si-a mobilizat exemplar fratii. In urma cu ceva timp, Dan m-a sunat si m-a intrebat scurt: “Mihai, cu ce putem ajuta copiii orfelinatului?” Nu ne-au trebuit multe vorbe, n-am pierdut mult timp pe telefoane. Celor din Fratia Ortodoxa le place fapta. Maine vor sosi in Harghita incarcati cu daruri pentru copii, cu dulciuri, alimente de baza, carti, rechizite si detergenti necesari orfelinatului.

Un gand cu totul special il indrept catre toti acei care au ales ca numele lor propriu sa nu fie Ion sau Maria, ci pur si simplu acela de Român, si care-au contribuit in diverse moduri la Actiunea “Români pentru Români”, dedicata copiilor de la orfelinatul din Odorheiu Secuiesc. Din toate colturile Tarii ei au raspuns Prezent. Din toate provinciile istorice am primit daruri pentru copiii ce tin in Harghita România vie. Toti acesti oameni dovedesc ca poporul român nu se lasa invins. Lupta continua!

Va multumesc din adancul inimii, surori si frati români. Vom merge impreuna la Odorheiu Secuiesc, ii vom imbratisa pe copiii ce tin in viata singurul liceu cu predare in limba româna din oras si din imprejurimi, vom pasi impreuna pe pamantul românesc al Harghitei si le vom spune românilor de acolo ca nu sunt singuri. Lupta continua.

Suntem Prezenti!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”194108255″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline