«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cutremuratorul avertisment facut de catre Charles De Gaulle cu privire la viitorul Frantei

Print Friendly, PDF & Email

Cutremuratorul avertisment facut de catre Charles De Gaulle cu privire la viitorul Frantei

Dupa mai bine de jumatate de secol, Generalul are inca dreptate. In urma cu peste jumaatate de secol, Charles De Gaulle a dat independenta Algeriei si a explicat de ce Franta nu poate si nu va putea sa-i integreze pe musulmani. Daca ar tine acest discurs astazi ar fi aclamat la nivel european.

Diferenta e ca nimeni nu mai poate vorbi astazi din punctul de vedere al unui popor, toti liderii vorbesc din punctul de vedere al Europei ca si cum ar exista vreunul. Cititi si admirati coerenta discursului.

Cutremuratorul avertisment facut de catre Charles De Gaulle cu privire la viitorul Frantei

„E foarte bine ca exista francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala.Dar, cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate.Daca nu, Franta nu va mai fi Franta.

Suntem totusi, inainte de toate un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si de religie crestina.
Sa nu veniti sa povestiti basme. Musulmanii?V-ati dus sa-i vedeti?
I-ati privit cu turbanele si djelada-urile lor?Vedeti bine ca nu sunt francezi.

Cei care propovaduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar daca sunt foarte savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati sticla si dupa o vreme se vor separa din nou.Arabii sunt arabi, francezii-francezi.

Credeti ca populatia Frantei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care maine vor fi 20 si poimiine 40? Daca noi facem integrarea(Franta cu Algeria) daca toti arabii si berberii din algeria vor fi considerati francezi, cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta continentala cind nivelul vietii e mult mai elevat?

Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema Colombey-doua biserici ci Colombey doua moschei”

 

Sursa: ioncoja.ro

 


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia