RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un milion de yemeniti se pregatesc pentru atacarea Arabiei Saudite

Print Friendly, PDF & Email

Un milion de luptatori tribali yemeniti s-au adunat in apropierea granitei cu Arabia Saudita si se pregatesc pentru invadarea regatului saudit, scrie ziarul Kayhan din Iran. Ziarul iranian pretinde ca a citat din ceea ce a descris ca fiind “surse informate” din Sanaa, spunand ca “fortele politice si triburile din Yemen au anuntat o alarma generala pentru a mobiliza un milion de luptatori din Yemen in apropiere de granita cu Arabia Saudita”.

Un milion de yemeniti se pregatesc pentru atacarea Arabiei Saudite

Sursele aceluiasi ziar iranian citeaza spusele unui purtator de cuvant al armatei din Yemen, generalul de brigada Sharaf Ghalib Luqman, care spune ca armata sa a capturat in provincia Marib, pe langa luptatorii sauditi si luptatori proveniti din Emiratele Arabe Unite, din Bahrain si din Qatar, iar dovezile le va prezenta catre mass-media in zilele urmatoare.

Acesta a mai adaugat ca unitatile armatei yemenite si rebelii Houthi au asediat doua batalioane din Qatar in provincia Marib, iar Qatar-ul a facut apel catre Arabia Saudita, pentru a nu bombardea regiunea si pentru a-si asigura astfel cetatenii ca nu vor fi victime ale unui “friendly fire” (atac din partea prietenilor/aliatilor).

middleeastmonitor.com

[tp_product id=”193985101″ feed=”158″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline