RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La Monumentul Eroilor Neamului din Odorheiu Secuiesc

Print Friendly, PDF & Email

La Monumentul Eroilor Neamului din Odorheiu Secuiesc.Am depus coroane de flori si ne-am rugat pentru sufletele celor cazuti in glorie pentru Neam. Datorita ostasilor Armatei Române acest pamânt a ramas românesc. Sangele lor intareste temelia Tarii. Cimitirul din Odorheiu Secuiesc cuprinde un mausoleu cu 38 cripte individuale şi o criptă comună, precum şi o parcelă de înhumare cu morminte individuale. Acest simbol al nostru a fost in repetate randuri profanat de catre cei fara de Dumnezeu, de catre cei care nu au acceptat niciodata ca acest pamant este românesc.
Mausoleul a fost construit în anul 1929 şi este dedicat eroilor căzuţi în Primul Război Mondial.

A fost reali zat de către Comitetul judeţean Odorhei cu ajutorul populaţiei şi cu concursul Comitetului Central al Societăţii „Cultul Eroilor“, cu sprijinul prefecturii, garnizoanei şi al Protoeriei Odorhei.

Mausoleul a fost inaugurat în iunie 1929. A fost sfinţit de către Î.P.S. Mitropolitul dr. Nicolae Bălan.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”194117090″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline