libris.ro

Falsa criza a refugiatilor. Tinta? Distrugerea Europei crestine!

Falsa criza a refugiatilor. Tinta? Distrugerea Europei crestine!

De criza actuala a Europei, asaltata de valuri uriase de refugiati mai mult sau mai putin adevarati, se bucura mai nou si anumiti oameni ai „Domnului”. Despre cine credeti ca poate fie vorba? Cu un tupeu anti-crestin nedisimulat, un rabin excentric declara raspicat ca invazia islamica a Europei si distrugerea crestinismului este o veste minunata pentru el. Acesta afirma ca Mesia poate veni pentru evrei doar dupa distrugerea lui Edom ( Europa, crestinismul), iar prin ceea ce fac acum imigrantii prin invazia lor, se va netezi venirea lui Mesia.

Falsa criza a refugiatilor. Tinta? Distrugerea Europei crestine!

„Va intreb: astea nu sunt vesti minunate, ca Islamul copleseste Europa? Messia nu va veni decat atunci cand Edom, adica Europa si crestinatatea, au fost total distruse. Da, astea sunt stiri minunate!”, Synagogue de Paris, 11 Septembrie, 2015

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un evreu, domnul Puiu ii da peste mana rabinului ratacit

 

„Ca evreu, ca israelian dar mai ales ca OM vreau să exprim profundul meu dezgust moral, Intelectual și fizic față de afirmațiile acestui trimis al întunericului care nu face decât să învrăjbească cele două religii atât de importante în dezvoltare umanității.

Vreau să asigur pe cititorii acestui site că declarațiile acestui nemernic nu reprezintă punctul de vedere al poporului evreu și nici al statului Israel ci doar părerea unei sectei obscure și detestate din rândul credincioșilor ortodocși evrei.

Această sectă nu face decât să stea ca o lipitoare pe spatele statului Israel, fără să producă nimic ci doar crime și tulburări etnice între evrei sau între evrei și arabi.
Acum trei luni de zile ciracii acestui „corb negru” (denumirea aparține israelienilor) au înjunghiat cu sînge rece o tânără de 16 ani numai pentru faptul că a participat la o manifestație a comunității homosexuale din Israel.

Talmudul nu a fost și nu va fi niciodată baza societății israeliene sau a evreilor pentru că orice om normal își dă seama ca aplicarea aceste enormități nu poate duce decât la nenorociri și inechitate socială.

Pentru că respect legea și sunt jurist de meserie nu pot să -mi exprim ideile mele în legătură cu modalitatea de neutralizarea a acestor indivizi. Aceasta s-ar numi: incitare la crimă.

Indiferent din ce parte vine, extremismul este periculos și poate duce oricând la vărsare de sînge și pentru asta cineva va trebui să plătească până nu este prea târziu.

Doresc din tot sufletul să prezint scuzele mele tuturor cititorilor acestui sait care s-au simțit , pe bună dreptate, lezați de acest ticălos.”, citatul domnului Puiu este preluat de pe ioncoja.ro

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194110720″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info