RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Falsa criza a refugiatilor. Tinta? Distrugerea Europei crestine!

Print Friendly, PDF & Email

De criza actuala a Europei, asaltata de valuri uriase de refugiati mai mult sau mai putin adevarati, se bucura mai nou si anumiti oameni ai “Domnului”. Despre cine credeti ca poate fie vorba? Cu un tupeu anti-crestin nedisimulat, un rabin excentric declara raspicat ca invazia islamica a Europei si distrugerea crestinismului este o veste minunata pentru el. Acesta afirma ca Mesia poate veni pentru evrei doar dupa distrugerea lui Edom ( Europa, crestinismul), iar prin ceea ce fac acum imigrantii prin invazia lor, se va netezi venirea lui Mesia.

Falsa criza a refugiatilor. Tinta? Distrugerea Europei crestine!

„Va intreb: astea nu sunt vesti minunate, ca Islamul copleseste Europa? Messia nu va veni decat atunci cand Edom, adica Europa si crestinatatea, au fost total distruse. Da, astea sunt stiri minunate!”, Synagogue de Paris, 11 Septembrie, 2015

 

Un evreu, domnul Puiu ii da peste mana rabinului ratacit

 

“Ca evreu, ca israelian dar mai ales ca OM vreau să exprim profundul meu dezgust moral, Intelectual și fizic față de afirmațiile acestui trimis al întunericului care nu face decât să învrăjbească cele două religii atât de importante în dezvoltare umanității.

Vreau să asigur pe cititorii acestui site că declarațiile acestui nemernic nu reprezintă punctul de vedere al poporului evreu și nici al statului Israel ci doar părerea unei sectei obscure și detestate din rândul credincioșilor ortodocși evrei.

Această sectă nu face decât să stea ca o lipitoare pe spatele statului Israel, fără să producă nimic ci doar crime și tulburări etnice între evrei sau între evrei și arabi.
Acum trei luni de zile ciracii acestui „corb negru” (denumirea aparține israelienilor) au înjunghiat cu sînge rece o tânără de 16 ani numai pentru faptul că a participat la o manifestație a comunității homosexuale din Israel.

Talmudul nu a fost și nu va fi niciodată baza societății israeliene sau a evreilor pentru că orice om normal își dă seama ca aplicarea aceste enormități nu poate duce decât la nenorociri și inechitate socială.

Pentru că respect legea și sunt jurist de meserie nu pot să -mi exprim ideile mele în legătură cu modalitatea de neutralizarea a acestor indivizi. Aceasta s-ar numi: incitare la crimă.

Indiferent din ce parte vine, extremismul este periculos și poate duce oricând la vărsare de sînge și pentru asta cineva va trebui să plătească până nu este prea târziu.

Doresc din tot sufletul să prezint scuzele mele tuturor cititorilor acestui sait care s-au simțit , pe bună dreptate, lezați de acest ticălos.”, citatul domnului Puiu este preluat de pe ioncoja.ro

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194110720″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline