libris.ro

Cat de santajabila este Codruta Kovesi?

Cat de santajabila este Codruta Kovesi?

Nu se poate sa nu va fi intrebat de-a lungul vremii de ce a fost adusa Codruta Kovesi tocmai de la Sibiu, cand in Bucuresti, un oras universitar de elita, existau atatia profesionisti in acest domeniu, ce aveau cu siguranta mult mai multa experienta decat o baschetbalista selectionata in echipa nationala de baschet feminin-cadete a Romaniei, deci un sportiv de performanta, despre care ne vine greu sa credem ca s-a putut imparti cu succes si intre antrenamentele istovitoare de baschet si noptile lungi de studiu.

Trebuie sa fie cu siguranta cu totul si cu totul alte motive pentru care a fost Codruta Kovesi si urcata cu de-a sila in varful unei institutii de forta a statului roman. Despre numirea doamnei Kovesi, Traian Basescu declara urmatoarele:

„Povestea cu numirea domnei Kovesi e mai interesanta. Trebuia sa gasim un procuror care sa nu aiba o legătura cu jocurile murdare din Parchet. Am cerut o situație cu toti sefii de Parchete din tara.Ma uitam foarte atent sa fie tineri pentru ca aveam probleme cu elefantii din Parchete. Codruta Kovesi avea toate atuu-rile:

  • era femeie și eu eram pornit pe promovarea femeilor

  • era tanara, avea doar 33 de ani. e

  • era sportiva si asta imi arata ca e tare, ca e competitiva

  • avea dosarele, atatea câte erau, dar nu erau infirmate de instanta”, a declarat Traian Basescu

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In anul 2007, Laura Codruta Kovesi a divortat, dar a pastrat numele de familie al fostului sau sot, Edouard. In anul 2013, intr-un articol publicat in ancheteonline.ro, se dezvaluia faptul ca surse din cadrul Serviciului de Informatii Externe sustineau ca sotul Codrutei Kovesi, procuror sef al DNA, era agent sub acoperire al serviciilor secrete maghiare.

Cat de santajabila ar fi Codruta Kovesi daca intr-adevar se dovedeste ca fostul ei sot este agent sub acoperire al serviciilor secrete maghiare?

b-mall.ro%20
Mai exact, Edouard Kovesi ar fi fost deconspirat de catre serviciile secrete romanesti in din anul 2009 ca fiind agent AVO, agent sub acoperire al serviciilor secrete maghiare. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Zoltan Teszari, patronul de la RDS&RCS, este de asemenea indicat ca fiind un alt agent sub acoperire al serviciilor maghiare.

Tot de pe ancheteonline.ro mai aflam ca Edouard Kovesi a fost angajat ca director de dezvoltare la firma lui Zoltan Teszari, cu un salariu de 7000 de euro lunar. Cum poate fi numit Edouard Kovesi, un instructor de parasutism in functia de director de dezvoltare a unei companii ca RDS&RCS, iarasi nu ne putem explica, decat poate prin ipoteza ca i s-a oferit acest post pentru a-si acoperi cu mai multa eficienta activitatile de spionaj desfasurate in folosul serviciilor secrete maghiare.

Ajungem astfel la o intrebare mai mult decat pertinenta: cat de santajabila ar fi Codruta Kovesi daca intr-adevar se dovedeste ca fostul ei sot este agent sub acoperire al serviciilor secrete maghiare?

 

Sursa: Glasul.info

foto: presidency.ro

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info