RSS
TwitterFacebookPinterest

In Decembrie, de Ziua Nationala si de Sfantul Nicolae vom merge in Inima Tarii, in Harghita si Covasna, cu o mie de steaguri tricolore

“Semnat Diaspora, Amin!”, acesta este finalul unui emotionant mesaj privat primit de la o doamna aflata la mii de kilometri departare de Tara. M-a anuntat ca ne-a trimis o suma de bani in cont (vom achizitiona cu ea un drapel cum este cel din imagine ce va fi inaltat in curtea unei biserici ortodoxe dintr-un sat din Covasna), rugandu-ma totodata sa nu-i mentionez numele.  Il voi spune totusi; o cheama “Romania”, caci toti acei care au luat drumul pribegiei au in sufletul lor o particica din Tara, o floare din salcamul lui Moromete, o pietricica de pe malul Ozanei, “apa cea frumos curgatoare” a copilariei lui Ion Creanga sau o ramura de copac din vaile si dealurile lui Lucian Blaga.

In Decembrie, de Ziua Nationala si de Sfantul Nicolae vom merge in Inima Tarii, in Harghita si Covasna, cu o mie de steaguri tricolore

La toate actiunile noastre din ultimul an, Diaspora a fost Prezenta, sprijinul venit de acolo pentru fratii nostri din Harghita si Covasna fiind extrem de important. Ma rog lui Dumnezeu ca ei, romanii de “dincolo”, sa se intoarca intr-o zi acasa, sa-i putem imbratisa, noi cei ramasi aici, si sa facem impreuna o Tara ca Soarele, asa cum a fost odata…pe vremea Voievozilor cei Sfinti. Amin!

In Decembrie, de Ziua Nationala si de Sfantul Nicolae vom merge in Inima Tarii, in Harghita si Covasna, cu o mie de steaguri tricolore precum si cu pachete de cadouri pentru copiii romani.

Pentru Actiunea noastra din Decembrie, steagurile tricolore se centralizeaza in Brasov la adresa mea (Tirnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606) si la sediul ziarului “Cuvantul liber” din orasul Targu-Mures.

Avem deschise si doua conturi la a BRD, in special pentru romanii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de romani ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajuta.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info