libris.ro

V-ati simtit vreodata singuri, abandonati? Cum ar fi fost daca atunci ati fi primit in dar inimi de solidaritate din toata Tara?

V-ati simtit vreodata singuri, abandonati? Cum ar fi fost daca atunci ati fi primit in dar inimi de solidaritate din toata Tara?

„La arme,La arme, dar români!”(Mihai Eminescu)
V-ati simtit vreodata singuri, abandonati? Cum ar fi fost daca atunci ati fi primit in dar inimi de solidaritate din toata Tara? O mie de Steaguri Tricolore pentru românii din Harghita si Covasna. De 1 Decembrie. Cadouri pentru copiii lor, insotite de un stegulet tricolor, de Sfantul Nicolae.

Românasii din fotografie sunt Junii Covasneni, care au venit cu noi la Odorheiu Secuiesc pentru a-si exprima recunostinta, prin cantec si joc românesc fata de fratii lor de sange de la orfelinatul Casa Sf. Iosif, ce tin in viata singurul liceu cu predare in limba româna din zona Odorheiului.

V-ati simtit vreodata singuri, abandonati? Cum ar fi fost daca atunci ati fi primit in dar inimi de solidaritate din toata Tara?

Acesti copii datorita carora Tara este vie in Harghita si Covasna sunt obiectiv strategic românesc. Ei merita sprijinul si incurajarea noastra. Ei lupta acolo ceas de ceas, zi de zi pentru noi, intr-o zona in care elementul etnic românesc este supus unei agresiuni cumplite. Sunt orase in care exista doar sectii, nu scoli intregi, cu predare in limba româna, sunt comune si sate in care acestea nu exista deloc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sunt locuri in care românii nu mai stiu sa vorbeasca in limba materna, sunt locuri de desert etnic românesc. Multi dintre ai nostri au fost alungati sau au parasit pur si simplu zona, coplesiti fiind de un crunt sentiment al abandonului, depunand armele. Acest sentiment trebuie sa dispara. De aceea este nevoie de sprijinul nostru, al celor din toate colturile Tarii. De aceea este nevoie de noi toti. Nu asteptati solutii viabile de la partide, si-au dovedit „eficienta” in cei 25 de ani.

Sa nu credeti ca un steag tricolor sau un cadou daruit românilor si copiilor lor este putin lucru, ca nu conteaza. Am vazut frati de-ai nostri cu lacrimi in ochi atunci cand am fost la ei. Am vazut bucurie. Ei chiar merita sa simta solidaritatea noastra. Atunci vor ridica armele. Armele constiintei de Neam, armele Credintei Ortodoxe, si vor putea lupta in continuare Pentru România, impreuna cu noi toti.

Pentru Actiunea noastra din Decembrie, steagurile tricolore se centralizează în Brasov la adresa mea (Tîrnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606) şi la sediul ziarului „Cuvântul liber” din orasul Târgu-Mureş.

Avem deschise si doua conturi la a BRD, in special pentru românii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de români ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajută.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info