RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Presedintele Romaniei refuza sa fie liderul din Piata Universitatii!

Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis, esti ghinionul Romaniei, esti ghilotina umana care aduce moartea antichitatii noastre culturale si istorice. Poporul roman este plin de rani vechi si noi, ti-am cerut ajutorul, te-am rugat sa fii una cu destinul nostru, te-am chemat sa fii Crucea Neamului Nostru si Iisusul de pe ea, nu al jertfei, ci al contopirii de sine cu esenta noastra nationala.

Presedintele Romaniei refuza sa fie liderul din Piata Universitatii!

Klaus Iohannis, Presedintia Romaniei este un sceptru sacru, iar tu nu esti demn si nici moral sa il simbolizezi. Ca acest sceptru sa poarte sigiliu romanesc, voievozii nostri au murit pentru el. Tu nu ai fost in stare, nu sa mori, sa fii pentru cateva clipe “Presedintele Strazii.” Ai socotit ca este nearistocratic sa fii liderul revoltei populare de la Universitate si din toata tara! Ai gandit ca este o rusine si o dezonorare sa fii in fruntea natiunii romane, ai ales sa fii liderul clasei politice antiromanesti!

Se vede ca nu respecti si nu iubesti acest popor, nu ai nici un punct de coincidenta cu fiinta noastra nationala, esti un semn dintr-un alfabet abstract. Gravitatia istoriei te-a dus la Palatul Cotroceni, tot ea o sa fie vartejul disparitiei tale de acolo!

Laurian Stanchescu,

Membru titular al Uniunii Scriitorilor din Romania,
Membru titular al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania,
Presedintele Fundatiei “Ideea Contemporana

Sursa: magazincritic.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline